Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 13:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ασταμάτητος όπως και… πέρυσι στον α' γύρο - 720 λεπτά δίχως να δεχθεί γκολ

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική έκανε ο Πάμισος επικρατώντας το Σάββατο με 5-0 του Δωρίου.

Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη για την ομάδα της Μεσσήνης που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με τον Τσικλητήρα στην πρώτη θέση.  Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ και διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 29 τέρματα. Το *8 στα 8" δεν αποτελεί πάντως ρεκόρ για τον Πάμισο, μιας και πέρυσι ήταν ασταμάτητος στον πρώτο γύρο. Ξεκίνησε με 14 σερί νίκες και είχε την πρώτη απώλεια βαθμών (ισοπαλία) στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία. Στο δεύτερο γύρο όμως παρουσιάστηκε αγνώριστος και ο ΑΟΚ πήρε τον τίτλο.  Πέρυσι στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές πανηγύρισε 4 νίκες στη Μεσσήνη και ισάριθμες εκτός με γκολ 19-1, ενώ φέτος μετρά 5 διπλά και 3 τρίποντα ενώπιον του κοινού του με καλύτερο συντελεστή τερμάτων (29-0).
"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, έχουμε βρει τα πατηματά μας και χαίρομαι για τη βελτίωση που υπάρχει. Χρειάζεται όμως δουλειά και πειθαρχία", λέει ο Αντώνης Μαυρέας για το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Α' τοπική.
Αναλυτικά  αποτελέσματα στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές πέρυσι και φέτος έχουν ως εξής:

Σεζόν 2014-15

Δώριο - Πάμισος 0-3
Πάμισος - Εράνη 1-0
Εθνικός Μελιγαλά - Πάμισος 1-2
Πάμισος - Ολυμπιακός Καλαμάτας 3-0
Ανδρούσα - Πάμισος 0-3
Πάμισος - Τέλλος Αγρας 2-0
Διαβολίτσι - Πάμισος 0-2
Πάμισος - Απόλλωνας Καλαμάτας 3-0

Φέτος

Σπερχογεία - Πάμισος 0-7
Πάμισος - Μιλτιάδης 5-0
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Πάμισος 0-4
Διαβολίτσι - Πάμισος 0-2
Ανδρούσα - Πάμισος 0-1
Πάμισος - Τέλλος Αγρας 3-0
Απόλλωνας  - Πάμισος 0-2
Πάμισος - Δώριο 5-0

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Σαραντόπουλος

Ο Πάμισος ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για το νέο εντός έδρας ματς με το Μεσσηνιακό, στο οποίο θα επιστρέψει ο Τουρλίδας που αποθεραπεύτηκε.
Να σημειωθεί ότι κόντρα στο Δώριο έμεινε εκτός αποστολής ο Σαραντόπουλος για πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Αντώνης Μαυρέας δήλωσε ότι: "Αυτά γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες και ήταν λάθος που ένα θέμα των αποδυτηρίων βγήκε προς τα έξω. Ως επικεφαλής ξέρω τι κάνω και το θέμα θα λυθεί άμεσα".
Κάτι που δείχνει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.
Τέλος, παρελθόν για τους "πράσινους" αποτελεί ο Σπανός που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Φαραί.