Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 18:22

Τέταρτο απόκτημα της Σπερχογείας ο Κώστας Διαμαντής

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της συνέχισε σήμερα η Σπερχογεία, προχωρώντας στην απόκτηση του Κώστα Διαμαντή, που αποτελεί την 4η μεταγραφή.
Παράλληλα επέστρεψε στην ομάδα ο 17χρονος αμυντικός (αριστερό μπακ) Σεμπάστιαν Ντεμάρκου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ Καλαμάτας.
Ο Διαμαντής είναι 20 ετών αμυντικός (στόπερ) και αγωνιζόταν στον Χανδριναϊκό. Θυμίζουμε ότι η Σπερχογεία έχει αποκτήσει και τους Δημήτρη Γιακουμή από την Ομόνοια, Φώτη Μπαλόπουλο από το Διαβολίτσι και Ηλία Μπουζαλά από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Εσωτερικές μεταγραφές

Στη διάθεση του προπονητή Τάσου Χατζηαγγελή από το ξεκίνημα της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς θα είναι 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στη διάρκεια της σεζόν που πέρασε ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Παπανικολόπουλο, Αριστομένη Παπανικολόπουλο, Χρήστο Κλουβάτο και Στέφανο Εκτορα, οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά εσωτερικές μεταγραφές, καθώς έχασαν όλη σχεδόν την αγωνιστική περίοδο εξαιτίας των τραυματισμών τους.
Από τους "ταύρους" μέχρι στιγμής έχουν φύγει οι Παναγιώτης Σίνος και Χρήστος Πολίτης αφού αρκετό καιρό πριν λήξη το πρωτάθλημα δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Συνάντηση με Χατζηαγγελή

Χθες το βράδυ η διοίκηση πραγματοποίησε συνάντηση με τον προπονητή κ. Χατζηαγγελή ώστε να συζητήσουν για τις μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και τι άλλο χρειάζεται η ομάδα ώστε να ολοκληρώσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της.
Οπως προέκυψε από τη συζήτηση δεν αναμένεται να γίνουν πολλές κινήσεις. Ακόμη μια ή δύο το πολύ προσθήκες νεαρών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών για τη μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας. Οι παράγοντες της Σπερχογείας έχουν προχωρήσει τις επαφές με κάποιους παίκτες και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει κλείσει το θέμα.
Σε ότι αφορά τους Θανάση Κλουβάτο και Δημήτρη Μπούνα, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους διαφόρων ομάδων, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Εργα στο γήπεδο

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν διάφορα έργα στο γήπεδο που στόχο έχουν να γίνει πιο καλαίσθητο. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Σπερχογείας θα φροντίσουν ώστε να βαφτούν όλοι οι χώροι γύρω από το κυρίως γήπεδο, ενώ σύντομα όπως έχει δηλώσει πρόσφατα και ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Γιάννης Αδαμόπουλος, θα γίνει χτένισμα στον πλαστικό τάπητα και θα πέσει καουτσούκ έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι ομάδες για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Πρεμιέρα 5 Αυγούστου

Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στο γήπεδο της Σπερχογείας.
Τέλος όσον αφορά τους στόχους της Σπερχογείας για την ερχόμενη περίοδο είναι να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να αξιοποιηθούν οι νεαροί παίκτες, που θα έχει στο έμψυχο δυναμικό της.