Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 09:46

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στη Λακωνία σήμερα για το "2 στα 2" παίδες και νέοι

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων και νέων, με τις ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας να αγωνίζονται εκτός έδρας με τις αντίστοιχες της Λακωνίας.


Οι παίδες και οι νέοι του νομού μας είχαν νικήσει στην πρεμιέρα με 5-0 τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Αρκαδίας και θα επιχειρήσουν να κάνουν το "2 στα 2".
Αμφότεροι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας. Πρώτοι θα αγωνιστούν οι παίδες στη μία το μεσημέρι και εν συνεχεία οι νέοι (3 μ.μ.). Ρεπό στη δεύτερη αγωνιστική έχει η Αρκαδία.
Η αποστολή των μεσσηνιακών ομάδων θα αναχωρήσει για τη Λακωνία στις 9 το πρωί.
Προπονητής των μικτών είναι ο Παναγιώτης Δρούγας με συνεργάτη τον Θοδωρή Ασημακόπουλο. Την αποστολή θα συνοδέψουν ακόμα ο
τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς,  ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς και ο έφορος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.
Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για τα σημερινά παιχνίδια είναι:
Παίδες
Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Σερπάνος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος, Θούας, Παπαγιαννόπουλος, Ζαχαριάς, Αλάμαρας, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Σαρδέλης.  Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο ματς είναι οι Σερπάνος, Θούας, Παπαγιαννόπουλος, Αλάμαρας, Σαρδέλης,
Νέοι
Μπαχράμης, Σιρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Παπαδήμος, Σαραντόπουλος, Αντεμάι, Σαρδέλης, Μπάκας, Καραχάλιος, Παπαθεοδωρίδης, Κάππος, Οικονομόπουλος, Κλάδης, Σταυρόπουλος, Πικιός.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Πικιός, Σταυρόπουλος και Οικονομόπουλος.