Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 00:28

Την Τετάρτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Παούνοβιτς

Γράφτηκε από τον

Στην διάρκεια της Τετάρτης (4/11) αναμένεται στην Αθήνα ο Βέλικο Παούνοβιτς για να τεθούν επί τάπητος οι τελικές λεπτομέρειες και να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον 38χρονο Σέρβο τεχνικό.

 

Την Τετάρτη (4/11) θα βρίσκεται τελικά στην Αθήνα για να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες με τον Παναθηναϊκό ο Βέλικο Παούνοβιτς. Ο 38χρονος Σέρβος θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζου και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο ώστε να οριστικοποιηθεί το "deal" και ο Σέρβος προπονητής να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου. Ακόμα το θέμα δεν έχει τελειώσει θετικά και η έλευση του Παούνοβιτς στην Αθήνα θα το βάλει στην τελική του ευθεία.

Η καθυστέρηση της άφιξης του νεαρού προπονητή στην Ελλάδα είχε να κάνει με το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Φιλαδέλφεια όπου έδωσε το παρών σε σεμινάριο προπονητικής.

Η ατάκα του Παούνοβιτς

Στη διάρκεια του μάλιστα χρησιμοποίησε και μια ατάκα γύρω από το ποδόσφαιρο την οποία και τούιταρε η πρώην ομάδα του και δείχνει ότι το σκεπτικό του 38χρονου Σέρβου είναι η ομάδα του να μπορεί να αλλάζει ανάλογα τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Χαρακτηριστικά ο 38χρονος είπε: "Μερικές φορές είσαι η γάτα, μερικές το ποντίκι. Πρέπει να καταλάβεις όλες τις καταστάσεις και να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς".

Πηγή: sport24.gr