Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2013 18:31

Οι στόχοι και τα σχέδια της νέας διοίκησης της Ακαδημίας του Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Η νέα διοίκηση της ακαδημίας του Παμίσου συγκροτήθηκε σε Σώμα με τον Γ. Καπερώνη να αναλαμβάνει την θέση του προέδρου.
Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης έχει ως εξής: Γ. Καπερώνης (πρόεδρος), Γ. Ντούλης (αντιπρόεδρος), Π. Τσικρικός (γενικός γραμματέας), Ι. Μουλαβασίλης (ταμίας), Μ. Χούλιαρης (γενικός αρχηγός), Δ. Βασιλαδιώτης, Γ. Βλαχάκης, Ν. Παναγόπουλος, Π. Φιλόπουλος (μέλη).


Η νέα διοίκηση με ανακοίνωση που υπογράφον ο πρόεδρος Γιώργος Καπερώνης και ο γραμματέας Παναγιώτης Τσικρικός αναφέρεται στους στόχους της: "Με αγάπη και σεβασμό στους νέους συνανθρώπους,  καθώς και με κοινό προβληματισμό στόχο και όραμα την ενασχόληση μεγαλύτερης μερίδας της νεολαίας μας με τον αθλητισμό και την  ανάδειξη του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου, η διοίκησή μας ανέλαβε την ευθύνη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014-και όχι μόνο) να τρέξει  θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Γυμναστικού μας Συλλόγου, καθώς και των Τμημάτων Υποδομής, με ορίζοντα μάλιστα τριετίας.
Η ομάδα μας (συνέχεια εδώ και μια 2ετία του Α Σ Αμφιθέα) θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, ενώ τα τμήματα υποδομής (παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ), στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της μεσσηνιακής ποδοσφαιρικής Ένωσης καθώς και σε συνακόλουθα τουρνουά.
Στα πλαίσια της στοχευμένης ποιοτικής αναβάθμισης και προκειμένου να επιτευχθεί ο καλλίτερος δυνατός σχεδιασμός,ευρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για την πιο άρτια συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου,με διερευνητικές επαφές- ανταλλαγές απόψεων, τόσο με δοκιμασμένους έμπειρους όσο και με νέους φιλόδοξους αξιολογημένους τεχνικούς δάσκαλους με πίστη στο δόγμα ‘Οι δάσκαλοι φτιάχνουν τους μαθητάδες’.
Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση της σύνθεσης της τεχνικής ομάδας.
Το έμψυχο δυναμικό (αθλητές) της ομάδας θα αποτελέσουν νέοι που είτε παραμένουν ή επιστρέφουν στην όμάδα για βελτίωση (αντοχή-ταχυδύναμη-τεχνική-τακτική-αγωνιστική ψυχολογία) και απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών, με τη συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, είτε με πρώην παίδες που λόγω ηλικίας ή ταλέντου προβιβάζονται στην ανώτερη κατηγορία, είτε με την προσθήκη νέων που επιθυμούν και διαθέτουν το ταλέντο, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, κατόπιν αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο.
Στά τμήματα υποδομής καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα παλιά μέλη καθώς και νέα που επιθυμούν να εγγραφούν και μυηθούν στον αθλητισμό καθώς και να μάθουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, ηλικίας από 6 μέχρι 16 ετών. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες (ιατρική βεβαίωση από παιδοκαρδιολόγο).
Η έναρξη της νέας περιόδου σχεδιάζεται για την 1 Σεπτεμβρίου 2013. 
Οι χώροι που θα πραγματοποιούνται οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις(αγώνες, προπονήσεις) είναι το δημοτικό στάδιο ,το προπονητικό κέντρο Αγ.Νικολάου, το 9Χ9 γήπεδο Παραλίας-Μπούκα- και το 7Χ7 γήπεδο του1ου Λυκείου.
Θα ήταν παραλειψή μας να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Μεσσήνης για τη δημιουργία, συντήρηση, εξωραισμό και διάθεση προς χρήση αυτών με πνεύμα καταννόησης και υποστήριξης.
Συνεχίζοντας το φιλότιμο έργο των προηγούμενων Διοικήσεων και στοχεύοντας σε ένα ποιοτικότερο αποτέλεσμα,με όπλο τη σοβαρότητα και τη συνέπεια ώστε να οικοδομήσουμε περαιτέρω ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καταννόησης ανάμεσα στους γονείς,κηδεμόνες,αθλητές,φίλαθλους,παλιούς και νέους παράγοντες,παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φίλα προσκείμενους.
Με αυτές τις σκέψεις, διαβεβαιώνουμε ότι η εμπλοκή όλων με το θέμα είναι όχι μόνο ανιδιοτελής και εθελοντική, αλλά επιπρόσθετα απαιτεί θυσίες τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα ( από το υστέρημα), για ένα υψηλό όμως στόχο και σκοπό όπως η φυσική, ψυχική, πνευματική υγεία, ενδυνάμωση και ανάταση των νέων σήμερα,πολιτών μιας καλλίτερης κοινωνίας αύριο.
Αυτό είναι το οραμά μας και αξίζει το αγκάλιασμα και τη συνδρομή απ’ όλους μας".