Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 18:55

Στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας ο Κοψαχείλης, τελειωμένη η μεταγραφή του Γιάννη Καλογερόπουλου

Γράφτηκε από τον
Στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας ο Κοψαχείλης, τελειωμένη η μεταγραφή του Γιάννη Καλογερόπουλου

Ο Σωκράτης Κοψαχείλης παραμένει στην "Μαύρη Θύελλα" και μάλιστα μπαίνει στο τεχνικό τιμ καθώς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κακαλέτρη. Ο πολύπειρος γκολκίπερ συμφώνησε με την διοίκηση να έχει διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς από την μια πλευρά θα είναι ο συνεργάτης του προπονητή ενώ ταυτόχρονα θα είναι και ο υπεύθυνος για την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας. Ο 41χρονος πλέον τερματοφύλακας λοιπόν κρεμά τα γάντια του και θα προσφέρει στην "Μαύρη Θύελλα" από νέο πόστο.
Όσον αφορά το θέμα του γκολκίπερ, στο μελανόλευκο στρατόπεδο έχουν κάνει μια κρούση στον Σωτήρη Λυμπερόπουλο, ωστόσο γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες συνεργασίας είναι ελάχιστες καθώς ο 37χρονος γκολκίπερ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρει ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Κοιτάζουν λοιπόν και άλλες πιο… προσιτές περιπτώσεις τερματοφυλάκων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια προχωρημένη επαφή με κάποιον.
Μεταγραφικά τώρα, οι  μελανόλευκοι εξακολουθούν να εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών. Η απόκτηση του Γιάννη Καλογερόπουλου θεωρείται τελειωμένη καθώς υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην "Μαύρη Θύελλα".
Εξ ίσου πιθανή είναι και η απόκτηση του αδερφού του, Αντώνη Καλογερόπουλου, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος από τον Μεσσηνιακό...

Ν.Τσ.