Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 19:21

Χωρίς κόσμο θα υποδεχτεί τον Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Γράφτηκε από τον
Χωρίς κόσμο θα υποδεχτεί τον Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Δίχως τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μία αγωνιστική από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

 

Η απόφαση αφορά τα δύο καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί των Πειραιωτών στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τη Βέροια και προφανώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυστηρή, με την πλευρά του Ολυμπιακού, βέβαια, να έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Οι πρωταθλητές θα πρέπει να πληρώσουν και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και οι Παναθηναϊκός, Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη (5/11) αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR