Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 14:29

ΜΙΛΤΙΑΔΗ: Χαμόγελα για νίκη και Πλατάκη - Με Γεωργιόπουλο στο Δώριο

Γράφτηκε από τον

Το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Μιλτιάδη που ήθελε την νίκη για να ανέβει από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.


Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας πήρε άριστα σε αυτό το τεστ καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0 των Καλαματιανών, συνδυάζοντας καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα. Στις τάξεις της λοιπόν υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και το τρίποντο αλλά και για την παρουσία το νεοαποτηθέντα Ευθύμη Πλατάκη. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έκανε άψογο ντεμπούτο με τους «μελανόλευκους» πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του και έχοντας συνολικά θετικά παρουσία.
Ο τεχνικός του Μιλτιάδη Κώστας Λαμπρόπουλος, παρά την νίκη της Κυριακής, κρατά πάντως χαμηλούς τους τόνους: «Ήταν ένα παιχνίδι… έξι βαθμών καθώς παίζαμε με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας, ωστόσο ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Χρειάζεται τα κεφάλια κάτω και δουλειά».
Ο Μιλτιάδης κοιτάζει πλέον το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Δώριο, στο οποίο επανέρχεται ο Θανάσης Γεωργιόπουλος και έτσι θα λείψει μόνο ο τραυματίας Ντίνος Γαλάνης η επιστροφή του οποίου αργεί ακόμη λόγω του σοβαρού πρόσφατου τραυματισμού του στο γόνατο.