Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2013 18:08

Στους νέους του Πανιωνίου ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μελιγαλά υπέγραψε στην ομάδα νέων του Πανιωνίου και ήδη έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ιστορικού συλλόγου που ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός γίνεται κάτοικος Αθηνών και μαζί με το ποδόσφαιρο θα συνδυάσει και τις σπουδές, καθώς αναμένεται να εισαχθεί στη γυμναστική ακαδημία.


Ο Δ. Αλεξανδρόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Εθνικό από δέκα ετών και ήταν από τα βασικά στελέχη τόσο στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, όσο και στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' εθνικής. Αγωνιζόταν επίσης στη μικτή Μεσσηνίας, αλλά και στην περιφερειακή ομάδα.
Το δρόμο του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ενδέχεται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και οι Ντονάς,Μακρής που είναι δύο ακόμα από τους εξελίξιμους παίκτες που διαθέτει ο Εθνικός. Ο πρώτος πάντως θα αποχωρήσει σίγουρα  λόγω σπουδών.

Φεύγει ο Μανιάτης

Ο Χρήστος Μανιάτης ζήτησε, όπως έχουμε γράψει,  να αποχωρήσει από τον Εθνικό, αφού έχει δεχτεί δελεαστικές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίες και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά.  Η διοίκηση δηλώνει ότι θα αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.
Ως εκ τούτου η φιλόδοξη ομάδα θα πρέπει να καλύψει πλέον και το κενό του Μανιάτη, ενώ κινείται για την απόκτηση γκολκίπερ, μέσου και επιθετικού.