Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2015 19:22

"Αγγλική" ισοπαλία στη Μυτιλήνη για Καλλονή και Ξάνθη (2-2)

Γράφτηκε από τον

Ματς για… γερά νεύρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (7/11) στη Μυτιλήνη. Καλλονή και Ξάνθη αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες 2-2, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έλεγχαν στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά η αντίπαλός τους αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και… τυχερή.

 

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Σολτάνι, σε μια φάση που υπάρχει, όμως, οφσάιντ του Καπετάνου που συμμετέχει στη φάση και δεν υποδείχθηκε, αλλά ο Μανούσος έφερε το ματς στα ίσα. Η Καλλονή κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα κι έπειτα από κόντρες ο Ερέα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου, με τους γηπεδούχους να σώζουν τουλάχιστον στην εκπνοή τον βαθμό της ισοπαλίας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, σε παράβαση για χέρι του Μπέρτου που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Αρκετά νεύρα στο ματς με 13 (!) παίκτες να αντικρίζουν την κίτρινη κάρτα, ενώ και ο Λουτσέσκου αποβλήθηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι, η Καλλονή παραμένει για πέμπτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, ενώ η Ξάνθη συνεχίζει αήττητη μακριά από τα Πηγάδια.

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Δημήτριο Γκάγκα (Λάρισας) και Νικόλαο Γεωργαράκο (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας).

 

Κίτρινες: 30’ Κλαντρούμπσκι, 44’ Ούκα, 45’+1 Κεϊτά, 55’ Μανούσος, 75' Τσαμπούρης, 84’ Σάμπα - 18’ Ζαραδούκας, 32’ Φάρκας, 44’ Μπέρτος, 55’ Τσέναμο, 57’ Παπαστεριανός, 65’ Μπαξεβανίδης, 81’ Φλίσκας

 

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (89’ Μπουρούς), Κεϊτά, Κλαντρούμπσκι (46’ Καλτσάς), Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

 

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (60’ Ουάλας), Λουσέρο, Παπαστεριανός, Σολτάνι (13’ λ.τ. Μπαξεβανίδης), Ερέα, Ντιμιτρόφ (72’ Νιέτο), Καπετάνος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR