Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2013 18:21

Στο Δημοτικό Στάδιο θα γίνει η προετοιμασία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Η έναρξη των εργασιών για τις εργασίες βελτίωσης στο Δημοτικό Στάδιο φαίνεται πως θα αργήσει αρκετούς μήνες ακόμη… Οι άνθρωποι της Καλαμάτας έχουν ενημερωθεί από τον Δήμο πως το έργο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο 2013, για αυτό και προγραμματίζουν τις υποχρεώσεις τους για τους επόμενους μήνες υπολογίζοντας κανονικά το Δημοτικό Στάδιο.
Εκεί λοιπόν φαίνεται πως θα γίνει η φετινή προετοιμασία της ομάδας, η έναρξης της οποίας προγραμματίζεται για την Δευτέρα 29 Ιουλίου.
Το Στάδιο θα είναι φυσικά και η έδρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Αν ξεκινήσουν τα έργα στις αρχές του 2014 (που φαίνεται πως πια είναι και το πιο… αισιόδοξο σενάριο), τότε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο β' γύρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, η θέση του Δήμου είναι  ότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, οι εργασίες δεν θα ξεκινήσουν από τον αγωνιστικό χώρο (θα αρχίσουν από αποδυτήρια, εξέδρα κ.τλ.), ώστε να βγάλει κανονικά την χρονιά η ομάδα αγωνιζόμενη ως γηπεδούχος στο Δημοτικό Στάδιο.

Υπομονή στα μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό τομέα τώρα, στο στρατόπεδο της Καλαμάτας εξακολουθούν να παρακολουθούν πολλούς παίκτες που τους ενδιαφέρουν και που τους έχουν προταθεί. Με εξαίρεση την απόκτηση του Βασίλη Αθανασόπουλο που έχει ανακοινωθεί και αυτή του Γιάννη Καλογερόπουλου (έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει ανακοινωθεί) δεν υπάρχει ακόμη κάποιος άλλος κλεισμένος παίκτης. Πρόθεση είναι να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις ώστε να γίνουν τελικά οι καλύτερες δυνατές επιλογές, με βάση πάντα τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις μέχρι τις 29 του μήνα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ενώ οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ θα γίνουν τον Αύγουστο.