Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 14:28

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-0: Ανετο τρίποντο για τους "ερυθρόλευκους"

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη εντός έδρας νίκη του πήρε χθες το απόγευμα ο Τέλλος Αγρας που επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 του Διαβολιτσίου.

 

Η ομάδα των Γαργαλιάνων ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε στο τρίποντο.

Ετσι έφτασε τους 10 βαθμούς και βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Σκόρερ του Αγρα ήταν ο Γιάννης Ντινιωτάκης στο πρώτο μέρος και ο Δημήτρης Σώκαλης στο δεύτερο. Ο 37χρονος μέσος πέτυχε γκολ στην πρώτη φετινή συμμετοχή του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, ως… συνήθως με εκτέλεση φάουλ.

Από την άλλη το Διαβολίτσι πήγε χωρίς τον προπονητή του Σωτήρη Δημάκη στους Γαργαλιάνους (βρίσκεται στο εξωτερικό) και έχοντας σημαντικές απουσίες έχασε δίκαια και παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως χρέη προπονητή στον ΑΟΔ έκανε ο γενικός αρχηγός Χάρης Δασκαλόπουλος.

Ο Αγρας απείλησε στο ξεκίνημα με τους Ντινιωτάκη και Κολεζνιτσένκο και εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 34' μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά του Ντινιωτάκη και διαγώνιο σουτ που έγραψε το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό, είχαν καλές στιγμές με τους Παγώνη και Κολεζνιτσένκο και στο 78' έκαναν το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σώκαλη (2-0).

Το ματς σφύριξε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Ρέκκα και Παλλαδινό.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σταθάς, Πότσης, Γεωργόπουλος, Ανδρώνης, Χούτος, Φίλαϊ, Σώκαλης (85' Μπουλόν), Μερκούρη (65' Μπούρδος), Ντινιωτάκης, Παγώνης (78' Νικολόπουλος), Κολεζνιτσένκο. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Παπαλέξης, Καστριτσέας, Αριστομενόπουλος, Δημητρίου, Γερμάνης, Μαρής, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Πάλιας, Βουρνάς (55' Χότζα).