Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 15:04

ΔΩΡΙΟ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: Διπλό στο 88' με Μπαρσελό

Γράφτηκε από τον

Τις υψηλές πτήσεις του συνέχισε ο Μιλτιάδης που πήρε μεγάλο διπλό χθες στο Δώριο με 0-1 και έφτασε τους 14 βαθμούς, όντας στην 5η θέση μαζί με Αρφαρά και Πανθουριακό.

 

Η ομάδα του Πύργου στάθηκε και τυχερή στο χθεσινό ματς, αφού χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση πήρε το τρίποντο χάρις σε ένα γκολ του Μάριο Μπαρσελό στο 88'.

Στον αντίποδα το Δώριο που έπαιξε ένα ακόμη ματς με πολλές απουσίες, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και τις πιο καλές ευκαιρίες, όμως πλήρωσε μια αμυντική αδράνεια στο φινάλε και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον έναν βαθμό.

Ετσι παρέμεινε στους 7 βαθμούς και βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αντωνόπουλος είναι μικρό.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι και με τον Βασιλόπουλο στα αριστερά δημιούργησαν πολλούς κινδύνους.

Στο 27' ο Ξυδιέας δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Βασιλόπουλου, ενώ ένα σουτ του Ψωρομύτη στο 37' έφυγε άουτ. 

Στο 55' μια κεφαλιά του Μωράκη δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Κώστα Λαμπρόπουλου που είχε δώσει χώρο και έπαιζε με αντεπιθέσεις χτύπησε στο 88'… Ο Γεωργιόπουλος "χόρεψε" την άμυνα του Δωρίου από δεξιά και με σέντρα βρήκε τον Μπαρσελό που με κεφαλιά έκανε το 0-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ζαρακοβίτη.

ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Τσαμπούρης, Γκιάτα, Θ. Γκότσης, Ψωρομύτης, Παπαδόγιαννης, Ξυδιάς, Γεωργακόπουλος, Βασιλόπουλος (30' Λιόγας). 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Σταματόπουλος (87' λ. τρ. Ταγκαλάκης), Αναστασόπουλος,   Γεωργιόπουλος, Πλατάκης (82' Λακριντής), Μεμά (55' Σωτηρόπουλος), Μπαρσελό.