Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 17:49

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Ολική ανατροπή για την "Μπάρτσα" σε 5 λεπτά!

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στο σκορ η Αναγέννηση Παραλίας κέρδισε τον Ηρακλή Καλαμάτας με 3-2 και πήρε άλλη μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α' τοπική.

 

Η "Μπαρτσα" δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε στο 15' πίσω στο σκορ με 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε την απόδοση της και κατόρθωσε πριν το τέλος του α' μέρους να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 και να πάρει προβάδισμα με 3-2 και μάλιστα σε διάστημα 5 λεπτών.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ηρακλής και κατάφερε με τέρματα του Σπαντιδέα (2', 15') να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 2-0. Στο τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έπαθε μπλακ-άουτ, μόνο έτσι εξηγούν οι άνθρωποι της ομάδας, την καθίζηση για ένα 5λεπτο, που στάθηκε ικανή να φέρει τα πάνω κάτω για τον Ηρακλή. Έτσι εκεί που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 βρέθηκε να χάνει με 3-2. Ένα αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και έτσι η Αναγέννηση συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Φάσεις - γκολ

Στο 2' ο Σπαντιδέας με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 15' ωραία άλλαξαν τη μπάλα οι  Κατσαρός, Τζ. Παπαδέας και ο τελευταίος πάσαρε στον Σπαντιδέα, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το 0-2. Στο 39' 1-2 ο Τριανταφυλλάκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Κάνιστρα και αυτός με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 40' ο Βεργόπουλος επιχείρησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, ο Αντωναίος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με το πόδι της άλλαξε πορεία στέλνοντας την στα δίχτυα για το 2-2. Στο 44' κάθετη μπαλιά του Βεργόπουλου για τον Κάνιστρα, αυτός έφυγε μόνος του σχεδόν από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το τελικό 3-2.

Καλές φάσεις για γκολ έχασαν στο 70' ο Σπαντιδέας όταν από καλή θέση σούταρε, αλλά ο Λίβας απέκρουσε και στο 90' σε παράλληλη σέντρα του Δασκαλάκη στην περιοχή ο Κάνιστρας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το πλασέ σε κενή εστία, όμως την έστειλε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι

Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρια αμυντικών στο β' ημίχρονο. Η πρώτη σε σουτ η μπάλα βρήκε σε χέρι στο 80' και η δεύτερη στο 85' μετά από σουτ και κόντρες κτύπησε σε χέρι αμυντικού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Χάντζος, Πανταζής (88' Βοσνάκης), Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος, Αντωναίος, Δουρούμης, Ράτσεφ (30' Τριανταφυλλάκης), Δασκαλάκης, Καρούμπας (75' Γυφτέας), Κάνιστρας. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπομπόνης, Κωνσταντόπουλος (50' Γιαννουκάκης), Λίγγρης, Πλαγιανός, Τζ. Παπαδέας, Γ. Παπαδέας, Τζαβάρας, Μάρης, Κατσαρός (55' Μιχαλόπουλος), Μουρούφας (80' Τσικρικάς), Σπαντιδέας.

 

• Λόγω τιμωρίας του Γιώργου Μηλίτση, στον πάγκο της Αναγέννησης κάθισε ο συνεργάτης του Νίκος Μανιατέας (εξέτισε τη 2η από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από το παιχνίδι με την Εράνη).