Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 18:21

ΜΕΘΩΝΗ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-3: Παρέμεινε στην κορυφή με την τρίτη εκτός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-3: Παρέμεινε στην κορυφή με την τρίτη εκτός έδρας νίκη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την τρίτη του στο πρωτάθλημα, πέτυχε το Σάββατο ο Ακρίτας Κορώνης με 3-0 επί της Μεθώνης και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α 1 τοπικής.

 

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του α' ημιχρόνου και άλλα δύο στην επανάληψη, η ομάδα της Κορώνης έφτασε τις 6 νίκες (και μία ισοπαλία) στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της.

Το σκορ άνοιξε στο 39' ο Α. Μάραντος με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 79' ο Τσάνι με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 έγινε στο επόμενο λεπτό με περιπετειώδη τρόπο. Ο Δ. Κουτσουμπός έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουφού και στην συνέχεια στο σώμα του Ι. Κουτσουμπού και κατέληξε στα δίχτυα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Λάμιας, με βοηθούς διαιτητές τους Καύκα και Ταβουλαρέα.

ΜΕΘΩΝΗ: Τσούλος, Τζεμάλι, Μπάμπαλης, Βασιλόπουλος (57' Η. Κοτσίρης), Κουφός, Παππάς (62' Κοντογόνης), Τσατάς, Εμμανουήλ, Π. Καλδής, Μπουντάς, Τσέλιος (85' Μουδάκης). 

 

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Κυριόπουλος, Σαρέλας (86' Στρογγύλης), Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Α. Μάραντος, Φωτεινάκης (76' Ι. Κουτσουμπός), Σταμάτης (86' Μαθιόπουλος), Μπλάνας.