Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 18:51

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1: Επέστρεψε στις νίκες με γκολ του Τάφα

Γράφτηκε από τον
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1: Επέστρεψε στις νίκες με γκολ του Τάφα

Στις νίκες επέστρεψε η Ομόνοια που χθες επικράτησε εκτός έδρας του Κεραυνού με 1-0.

 

Το "χρυσό", όπως αποδείχτηκε, γκολ σημείωσε με ωραία εκτέλεση ο Βόλφι Τάφα στο 70'. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με σουτ από πολύ μακριά (μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής) έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Ποτηριάδη και "έγραψε" το 0-1.

Οι γηπεδούχοι με τον Νίκο Μουλατσιώτη για πρώτη φορά στον πάγκο του προσπάθησαν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ξανθάκη. Εδειξαν καλή εικόνα, αλλά χρειάζονται όμως βελτίωση ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν το στόχο τους.

Η Ομόνοια που προερχόταν από εντός έδρας ήττα, πήγε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει το τρίποντο. Ξεκίνησε δυνατά χάνοντας καλές ευκαιρίες για γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Αυτό το πέτυχαν στην επανάληψη με το πολύ ωραία σουτ του Τάφα, που αποδείχθηκε αρκετά ώστε να πάρουν τους τρεις πόντους.

Στο 5' ο Ντόκο "έκοψε" την μπάλα στο α' δοκάρι για τον Κατσίβα, αυτός την "τσίμπησε" με το πόδι, αλλά βρήκε σε σώματα και πέρασε κόρνερ. Στο 10' μετά από κομπίνα σε κόρνερ ο Χατζηπαναγιώτης άλλαξε την μπάλα με τον Ντόκο αυτός μπήκε στην περιοχή σούταρε διαγώνια και η μπάλα κατέληξε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο πέρα από το γκολ, είχε δύο καλές στιγμές για γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο 75' σέντρα σουτ του Π.Σ. Μπουραντώνη, απέκρουσε ο Ποτηριάδης, η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο 90' ο Γ. Δρογγίτης έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή, όμως πριν φτάσει στο Χατζηπαναγιώτη που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ο Ποτηριάδης τη βρήκε με χέρια όσο έπρεπε και της άλλαξε την πορεία, γλιτώνοντας έτσι το δεύτερο γκολ.

Στο 20' φάουλ του Ντόκο απέκρουσαν άτσαλα οι αμυντικοί και Κατσίβας από το ύψος του πέναλτι σχεδόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός διαιτητή Παναγιωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ και έτσι ο διαιτητής Κουτσαναστάσης δεν μέτρησε το γκολ. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ποτηριάδης, Σαμπιόν, Τσορώνης, Καναλουπίτης, Νιάρχος, Κότσης, Μπεσής, Σταθόπουλος, Σώκαλης (78' Λιάβαρης), Παπαγεωργίου (75' Κουρκουτάς), Γιουτζίν (70' Γιαμαρέλος).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξανθάκης, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Πετριτάι, Πέτροβας (65' Ταπεινός), Τάφα, Γ. Δρογγίτης, Αγγελής (65' Π.Σ. Μπουραντώνης), Ντόκο, Χατζηπαναγιώτης, Κατσίβας (80' Π.Γ. Μπουραντώνης).