Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 10:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβάζει ρυθμούς ο Κραστόβτσεφ - Με πλοίο στη Χίο για το ματς με Κανάρη

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το εκτός έδρας ματς με τον Κανάρη Νενήτων.

Ο Ενιο Κραστόβτσεφ συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα και συγκεντρώνει πιθανότητες να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή. Ο Βούλγαρος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι με εξαιρετικές συστάσεις στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Αυτή την εβδομάδα έχει ανεβάσει ρυθμούς και θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα κάνει ντεμπούτο. 

Οσο για το Λένγκα, η διοίκηση καλείται να αποφασίσει αν θα τιμωρηθεί για το πειθαρχικό παράπτωμα, με τον παίκτη να συμμετέχει πάντως στη χθεσινή προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" θα αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι για τον Πειραιά και από εκεί με πλοίο θα ταξιδέψει στη Χίο, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Κανάρη (3 μ.μ.). Ενα ματς στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για την Καλαμάτα, που έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο Λεωνίδας Μπίλης που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία στον πάγκο, προσμένει να πανηγυρίσει στη Χίο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα το είχε κάνει στο τελευταίο ματς με τον Αιολικό, αλλά η εχθρική διαιτησία στέρησε από τη "Μαύρη Θύελλα" δύο πολύτιμους βαθμούς.