Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 10:40

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ετοιμη για το δύσκολο παιχνίδι με Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ετοιμη για το δύσκολο παιχνίδι με Ασπρόχωμα

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ομόνοια επί του Κεραυνού με αποτέλεσμα να πλησιάσει στο γκρουπ των πρωτοπόρων της Α1 τοπικής.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Μπουραντώνη είχε μια θετική εικόνα στο εν λόγω ματς και πήρε το τρίποντο ενώ πλέον ετοιμάζεται για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, με το Ασπρόχωμα το Σάββατο εκτός έδρας.
Θα είναι το 5ο από τα 8 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος που η Ομόνοια θα παίξει εκτός έδρας με την ελπίδα να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει κοντά στους πρωτοπόρους.
Ο Σωτήρης Μπουραντώνης τονίζει: «Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα με πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Διαθέτουμε μια ανανεωμένη ομάδα φέτος και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Συνεχίζουμε να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς με στόχο να παίρνουμε το τρίποντο από κάθε αναμέτρηση και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».
Ο προπονητής της Ομόνοιας εκτιμά ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. «Είναι ένας μαραθώνιος με αρκετές καλές ομάδες. Υπάρχουν 6-7 σύλλογοι που δείχνουν ότι ξεχωρίζουν και πιστεύω ότι στις προσεχείς 2-3 αγωνιστικές θα αρχίσει να φαίνεται ποιοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις της ανόδου.
Αγωνιστικά, στο ματς με το Ασπρόχωμα επιστρέφει ο Νίκος Σπυρόπουλος που εξέτισε την ποινή του ενώ θυμίζουμε πως αποχώρησε ο 15χρονος Παναγιώτης Πετράκος που εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Ατρόμητος και θα έχει την ευκαιρία μέσα από τη συμμετοχή του στην ομάδα Κ17 να αναδείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και να κάνει καριέρα στο χώρο