Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 11:32

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Φωτεινός από πρόεδρος του Α.Ο. Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Διοικητικές εξελίξεις έχουμε στην Κυπαρισσία καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός υπέβαλλε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αλλά και διαφωνίες όσο αφορά την νοοτροπία άσκησης διοίκησης στην ομάδα.

Η παραίτηση του ήρθε μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας από τον Πανθουριακό ενώ θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα η Κυπαρισσία έχει χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου καθώς βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από Πάμισο και Πύλο.

Η δήλωση του έχει ως εξής:

"Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Αγαπητοί φίλοι του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Μετά από 1μιση περίπου χρόνο στο τιμόνι της ομάδας, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να συνεχίσω δίπλα στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ σαν απλός στρατιώτης.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα υπόλοιπα μέλη όλο αυτό το διάστημα, τόσο με την επιλογή τους να με εκλέξουν πρόεδρο, όσο και να με στηρίξουν σε αυτό το ταξίδι.

Από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα θεωρώ ότι επιτελέσαμε ένα σημαντικό έργο στην ομάδα και κάναμε τους πολίτες της Κυπαρισσίας περήφανους για την ομάδα της πόλης μας.

Έχουμε ήδη καταφέρει να φέρουμε στην πόλης μας ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα Μεσσηνίας με το τελευταίο να έρχεται σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος καθώς τα ηνία του συλλόγου βρίσκονταν στα χέρια μου με τις όποιες προσωπικές επιλογές είχα κάνει την προηγούμενη περίοδο.

Συνεχίσαμε το έργο που γινόταν στις ακαδημίες με αποτέλεσμα να ανοίξουν πόρτες με πολύ καλές προοπτικές για πολλά νέα παιδιά της περιοχής μας με ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Τόσο προσωπικοί λόγοι και υποχρεώσεις όσο και διαφωνίες σε επίπεδο νοοτροπίας πάνω στην άσκηση της Διοίκησης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω από το νευραλγικό πόστο του προέδρου, καθώς θα μου ήταν αδύνατο να συνεχίσω να υλοποιώ αποφάσεις οι οποίες αντιτίθενται στην φιλοσοφία την οποία έχω υιοθετήσει κατά την διάρκεια της θητείας μου σε αυτή τη θέση.

Είμαι σίγουρος και για τον λόγο αυτό είμαι και χαρούμενος, ότι αφήνω μια ισχυρή παρακαταθήκη για τον αντικαταστάτη μου και είμαι πεπεισμένος ότι οποιοσδήποτε και αν αναλάβει θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου αλλά και των απαιτήσεων της θέσης.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και κάθε μέλος του τεχνικού team που πέρασε από τα αποδυτήρια της ομάδας μας, για την προσφορά και την συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα που είχα την ευθύνη της Διοίκησης του Συλλόγου.

Με την βοήθεια του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα καθώς και του πρόεδρου του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου καταφέραμε να τοποθετήσουμε καθίσματα στην κερκίδα του γηπέδου μας, να ανακατασκευάσουμε εκ βάθρων τα αποδυτήρια ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν και οι εργασίες συντήρησης τους αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας.

Θα ήθελα λοιπόν, τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον πρόεδρο του Φορέα να τους ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη που μας παρείχαν.

Όπως είδη έχω αναφέρει στην αρχή της επιστολής μου, παραμένω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τόσο για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο που έχουμε αναλάβει σαν Διοίκηση, όσο και για να καταστήσω σαφές προς όλους, ότι θα παραμείνω συνεπής απέναντι στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει προσωπικά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Ωστόσο, αποχωρώ περήφανος και γεμάτος ικανοποίηση για όσα έχουν γίνει αυτόν τον 1μιση χρόνο και χαρούμενος για την κάθε στιγμή που έζησα από την θέση αυτή.

Υ.Γ:Για τον κόσμο του Α.Ο.Κ δεν αρκεί μια επιστολή.

Ήταν συγκλονιστικός  σε κάθε παιχνίδι είτε εντός αλλά κυρίως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα που έδωσε η ομάδα μας!!!

Το «ευχαριστώ» είναι μια λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπό του καθενός από αυτά τα παιδιά που αψήφησαν, κρύο, απόσταση, βροχές, οικονομική συγκυρία και βρέθηκαν στο πλευρό του Α.Ο.Κ"