Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 14:36

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Η δυστοκία προβληματίζει τον Λακριντή

Γράφτηκε από τον

Η νίκη επί του Διαβολιτσίου με 2-0 έδωσε βαθμολογική ανάσα στον Τέλλο Άγρα ο οποίος ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήθελαν πολύ στους Γαργαλιάνους το οποίο μάλιστα συνοδεύτηκε από αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θανάσης Λακριντής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στάθηκε όμως και στην δυσκολία στην τελική προσπάθεια. 

«Ήταν μια σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς. Στα δύο τελευταία ματς υπάρχει μια σταθερή απόδοση και αυτό μας ικανοποιεί. Υπάρχει όμως και μια δυσκολία στην τελική προσπάθεια, κάτι που φάνηκε κόντρα στο Διαβολίτσι που είχαμε σίγουρα 15 τελικές. Χρειάζεται να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι για να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα και η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο ενώ περιμένουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το εκτός έδρας παιχνίδια με την Ανδρούσα ο Θαν. Λακριντής σημείωσε: «Θα παίξουμε με μια ομάδα που κατά βάση δείχνει σοβαρότητα ειδικά στην έδρα της και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Αγωνιστικά, ο Αποστόλης Χούτος αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό και προς το παρών η συμμετοχή του στο ματς με την Ανδρούσα είναι αμφίβολη.