Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 16:10

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με 14 παίκτες από την ακαδημία αντιμετώπισε την Αναγέννηση!

Γράφτηκε από τον

Ο Ηρακλής Καλαμάτας δίνει εδώ και χρόνια μεγάλο βάρος στην ακαδημία του και το περασμένο Σάββατο έφτασε στο σημείο να παίξουν με την ανδρική του ομάδα 14 παίκτες που έχουν ξεκινήσει να παίζουν ποδόσφαιρο στην στα τμήματα υποδομής του!

Και οι 11 παίκτες που ήταν στο βασικό σχήμα αλλά και οι τρεις που αγωνίστηκαν ως αλλαγή προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, γεγονός που προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του καθώς πρόκειται για κάτι πραγματικά σπάνιο αν όχι ανεπανάληπτο στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Πλήρωσε την απειρία του

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής προηγήθηκε 2-0 στο ματς με την Αναγέννηση αλλά πλήρωσε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν δέχτηκε και τα 3 γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 3-2. Έτσι ο Ηρακλής παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Στις τάξεις του ωστόσο εκτιμούν ότι η ομάδα πληρώνει την απειρία της αφού με βάση της εικόνα της στα ματς θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Διοίκηση και Βασίλης Μπλέτσας πιστεύουν πάντως ότι είναι θέμα χρόνου η βαθμολογική ανάκαμψη και η απομάκρυνση από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής έχει πλέον μπροστά του το τοπικό ντέρμπι με τον Κεραυνό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Μπλέτσα. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ