Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 13:12

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Φαραί επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Αρφαρών στη σαββατιάτικη αναμέτρησή τους που διεξήχθη στο "Π. Μπαχράμης".


Η καλαματιανή ομάδα επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό και  πρόσθεσε ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό της, κάνοντας σιγά - σιγά βήματα για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία.
Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και έφτασαν σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη ο Αστέρας Αρφαρών, επηρεάστηκε από τον συνθετικό τάπητα, αλλά και το μικρό αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι. Σίγουρα  το πρώτο γκολ, που ήρθε ύστερα από ασυνεννοησία στην άμυνα, λειτούργησε αρνητικά και επηρέασε τους παίκτες του Αστέρα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να προσπαθήσουν στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Με αυτογκόλ Χαραλαμπόπουλου το 1-0

Στο 10' από σέντρα του Σπανού και ασυνεννοησία στην άμυνα η μπάλα κτύπησε στον Π. Χαραλαμπόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα και με αυτό τον τρόπο έγινε το 1-0. Στο 17' μετά από ωραίο συνδυασμό Σπανού με Σεριάτο, ο δεύτερος έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στο πέναλτι, εκεί όπου κινήθηκε ο Μούσα  και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Σπανός το 2-0 στο 55'

Στο 55' ο Σπανός ύστερα από βαθιά μπαλιά και υπό πίεση ενός αμυντικού έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 (στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ). Στο 64' από ωραίο συνδυασμό του Μαυροειδάκου με τον Σεριάτο, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Πέτσι, αυτός έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει σωτήρια ο Ματθαίος.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Αντωνόπουλος, Βαβαρούτσος (22' λ.τρ. Παχής), Μούσα, Σεριάτος (87' Μάραντος), Σπανός, Τσέρτος, Πέτσι (69' Χανδρινός), Καντζιλιέρης.
ΑΡΦΑΡΑ: Ματθαίος Λίβας, Κ. Φέστας, Π. Χαραλαμπόπουλος, Στ. Φέστας, Γ. Μπούρας, Γιαννακούτζος (70' Β. Τσιλίκος), Γρ. Τσιλίκος, Π. Καπόγλης, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Ψωμάρας (60' Ηλ. Καπόγλης).