Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 13:30

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1: Εκανε σεφτέ στις νίκες

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής πανηγύρισε το Διαβολίτσι λυγίζοντας με σκορ 2-1 την αντίσταση του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν βέβαια στην ουρά της βαθμολογίας (μαζί με τον χθεσινό αντίπαλό τους), αλλά με αυτό το τρίποντο πήραν ψυχολογία. Ηταν άλλωστε ένα ματς τελικός για τον ΑΟΔ και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως το ήθελε περισσότερο. Το αξιοσημείωτο ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο.
Ο Βουρνάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε στο 10' το 1-0 και στο 35' ο Θεοδωρόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αριστομενόπουλου διπλασίασε τα τέρματα των νικητών. Ο Απόλλωνας μείωσε στο 45' με κεφαλιά του Δ. Πανταζή, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Τσοπανάκη,
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Αριστομενόπουλος, Γερμάνης, Δημητρίου, Παπαλέξης, Μάρης, Δημόπουλος, Πάλιας, Θεοδωρόπουλος (70' Χότζα), Βουρνάς (85' Παπαδέας), Κωστόπουλος (60' Χριστόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μαργιόλης, Μιγκάκης, Δ. Πανταζής, Κλουβάτος, Στ. Τσουλάκος (60' Σκιάς), Λάζαρης (80' Μπακλαβάς), Δ. Τσουλάκος, Κορομηλάς, Μάλαμας, Παυλάκος (46' Π. Πανταζής).