Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 13:49

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΔΩΡΙΟ 2-0: Βαθμολογική ανάσα με Παπαδέα και Κούτρη

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Παπαδέα και Κούτρη ο Ολυμπιακός επικράτησε του Δωρίου με 2-0  και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της Α' τοπικής.

Οι 'ερυθρόλευκοι" με την τρίτη φετινή νίκη ανέβηκαν στην 10η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι που ηττήθηκαν για τέταρτη σερί αγωνιστική, έχουν κολλήσει στους 7 βαθμούς και ισοβαθμούν με το Μεσσηνιακό στην 13η θέση.
Στο χθεσινό ματς στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί, οι κυριότερες με τον Παπαδέα στο 7' και στο 18', ενώ φωνάζει για πέναλτι στο 20' του γκολκίπερ Δήμα στον Κούτρη. Το Δώριο απείλησε δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο με τον Γκρίτζαλη στο 7' και τον Παπαδόγιαννη στο 45'. Τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο μέρος.
Ο Παπαδέας στο 50' έκανε το 1-0 και στο 66' ο Κούτρης με όμορφο πλασέ έπειτα από μπαλιά του Αλεξανδρόπουλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Νωρίτερα ο Παπαδέας είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά, όμως και το Δώριο πριν το 2-0 άγγιξε το γκολ με το σουτ του Ψωρομύτη που απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Μαρούδας. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και έγιναν αρκετές φάσεις. Στο 67' ξανά ο Ψωρομύτης σούταρε, για να απομακρύνει αυτή τη φορά μπροστά στην εστία ο Αργάνης, ενώ στο 83' και στο 85' οι Παπαδέας και Θεοδωρόπουλος, αντίστοιχα βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον Δήμα, χωρίς όμως να τον νικήσουν.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Ρέκκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας (40' λ.τρ. Τσαναλίας), Αργάνης, Παπαδέας, Καρλαύτης, Κούτρης (71' Μαγουλιανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (65' Θεοδωρόπουλος).
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργακόπουλος, Γκιάτα, Θ. Γκότσης, Αλεξόπουλος (55' λ.τρ. Γεωργόπουλος), Γκρίτζαλης (73' Λιόγας), Ξυδιάς, Παπαδόγιαννης, Ψωρομύτης, Μωράκης, Τσαμπούρης (64' λ.τρ. Μεμά).