Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 14:16

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-2: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-2: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν η Α.Ε. Αβίας και η Αναγέννηση Παραλίας στην χθεσινή συνάντηση του στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.


Το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να μην ικανοποιεί τις δύο ομάδες, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση η μοιρασιά ήταν δίκαια.
σίγουρα με τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη, αλλά εκτός από δύο φορές δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις υπόλοιπες.
Μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικές οι δύο ομάδες βρίσκονται μέσα στην πρώτη 4άδα, η Α.Ε. Αβίας στην 3η θέση με 17 βαθμούς και η Αναγέννηση στην 4η με 15 πόντους.
σε ότι αφορά το παιχνίδι η ομάδα του Κάμπου προηγήθηκε στο 19', αλλά μέσα 7 λεπτά, η Αναγέννηση έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Ηλ. Γεωργικός που είχε ανοίξει το σκορ ήταν αυτός που διαμόρφωσε και το τελικό 2-2.
 
Φάσεις - γκολ

Στο 5' ο Δουρούμης μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Κάρλος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 19' μπροστινή μπαλιά του Γκλίκα ο Ηλ. Γεωργίκος απέφυγε ωραία τον Χάντζο και πριν ο Λίβας του κλείσει το οπτικό πεδίο με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 23' καλοκτυπημένο φάουλ του Τριανταφυλλάκη από πλάγια θέση ο Κάρλος εκτινάχθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 33' ο Ταμπάκης έκανε το σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 38' ο Δασκαλάκης μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Ταμπάκη, αυτός υπό πίεση αμυντικών και Κάρλου σούταρε για να αποκρούσει ο τελευταίος γλιτώνοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 49' ο Κάνιστρας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Κάρλου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 56' ο Δασκαλάκης μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή "έκοψε" την μπάλα για τον Ταμπάκη, αυτός δεν τη βρήκε, όμως ο Δουρούμης που παρακολουθούσε τη φάση με σουτ από το ύψος του πέναλτι σχεδόν έκανε το 1-2. Στο 60' ο Ψαρρέας έκανε τη σέντρα και ο Αποστολίδης από το σημείο του πέναλτι σχεδόν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 70' σέντρα του Φουρναράκου στο β' δοκάρι ο Φετάχου έπιασε την κεφαλιά από κοντά και έστειλε την μπάλα άουτ!!! από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72' ο Φετάχου έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Ηλ. Γεωργίκος που ήταν αμαρκάριστος στο β' δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Στον πάγκο της Αναγέννησης κάθισε ο Νίκος Μανιατέας, συνεργάτης του Γιώργου Μηλίτση που εξέτισε την τελευταία αγωνιστικής της τιμωρίας του.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς διαιτητές τους Τσουλάκο και Γεωργαντά.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κάρλος, Γ. Βαβαρούτσος, Γαλανόπουλος (66' Μανιατέας), Λυκουρέζος, Γκλίκα, Φουρναράκος, Ηλ. Γεωργίκος, Αποστολίδης, Φετάχου, Κορμπής (52' Ψαρρέας), Ν. Γεωργίκος (35' Αν. Βαβαρούτσος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Τριανταφυλλάκης, Παπαγεωργίου, Χάντζος, Βεργόπουλος, Καρούμπας (30' Ταμπάκης), Αντωναίος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Κάνιστρας.