Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 15:03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 1-3: Τρίτη σερί νίκη!

Γράφτηκε από τον

Την 3η σερί νίκη του σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πεταλίδι ο Παπαφλέσσας Χώρας κερδίζοντας με 3-1 τον τοπικό Απόλλωνα.


Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Μπάρκας με σουτ. Στο 43' ο Ξαρχάκος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Ε. Χρονόπουλος σε ανατροπή του από αμυντικό, έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Με ωραίο σε εκτέλεση γκολ, ο Παπαφλέσσας πήρε το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 60' ο Νικολακόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Αγγ. Δαμήλου και έγραψε" το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 82' ο Επ. Τσέρτος με εύστοχο πέναλτι το 1-3 (σε ανατροπή)
Στο 70' αποβλήθηκε ο Καπρουλάς ως τελευταίος αμυντικός, γιατί κράτησε αντίπαλό του από τη φανέλα, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Ε. Χρονόπουλος, Πετρόπουλος, Κουτσολίας, Καπρουλάς, Στασινός (78' Πανταζόπουλος), Ι. Παναγόπουλος (55' Μπογκντάνι), Κ. Κορμπής, Ξαρχάκος, Γιαννόπουλος, Γ. Κορμπής.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Αν. Τσόπελας (83' Β. Κανελλόπουλος), Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Μαθιός, Επ. Τσέρτος, Αρντιπ Γκεβόρι, Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος (70' Θ. Τσόπελας), Μπάρκας, Γ. Καγιάς (65' Γκότσης).
• Ιδιαίτερη ήταν η προχθεσινή ημέρα για τον προπονητή του Παπαφλέσσα Χώρας Κώστα Λυμπερόπουλο, καθώς την Παρασκευή έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του Τούλα Κουτσογιάννη. Ετσι ο νεαρός προπονητής δεν μπόρεσε να είναι παρών στο ματς με το Πεταλίδι, καθώς την ώρα του αγώνα γινόταν η κηδεία στα Φιλιατρά.