Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 15:26

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" ο Ηρακλής Καλαμάτας και ο Κεραυνός, που έμειναν στο 1-1.


Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε καλή παρουσία και τις ευκαιρίες για να εδραιώσει τη νίκη του, αλλά βρήκε δίχτυα μόνο μια φορά και στο δεύτερο ο Κεραυνός που κατάφερε να ισοφαρίσει όμως δεν μπόρεσε να φτάσει και σε άλλο γκολ.
Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και μπορεί να είναι καλός ο βαθμός, όμως οι δύο ομάδες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής.
Ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15' για να προηγηθεί στο σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σπαντιδέα από Αγκο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σπαντιδέας, αλλά ο Ποτηριάδης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Το σκορ άνοιξε για τους "κυανόλευκους" στο 33' με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ο Μιχάλοπουλος. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 60' ο Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την  περιοχή.
Ο Κεραυνός διαμαρτύρεται για γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής Μπλάνας στο 35'. Ο Καναλουπίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και "έσκασε" μέσα από τη γραμμή του τέρματος και στη συνέχεια ο Νιάρχος την "έσπρωξε" ακόμη πιο μέσα. Ο κ. Μπλάνας χρέωσε με χέρι το Νιάρχο και έτσι ακύρωσε το γκολ.
Ο έμπειρος διαιτητής έδειξε την μπλε κάρτα σε δύο παίκτες, έναν σε κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα, στο 30' την μπλε κάρτα πήρε ο Σπαντιδέας που εφάρμοσε το "Fair Play" γιατί είχε κτυπήσει αντίπαλος και ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Στο 78' την μπλε κάρτα είδε και ο Σώκαλης στο β' γιατί παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε χέρι σε προσπάθεια αντιπάλου του.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σπάλλας, Τσικρικάς (75' Μουρούφας), Τζ. Παπαδέας, Πλαγιανός (60' Λίγγρης), Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μάρης, Τζαβάρας, Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας (69' Κωνσταντινίδης), Γιαννουκάκης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ποτηριάδης, Φ. Τσορώνης, Νιάρχος, Καναλουπίτης, Αγκο, Μπεσής, Κότσης (83' λ.τρ. Αναστασόπουλος), Σταθόπουλος, Σαμπιόν, Παπαγεωργίου (70' Σώκαλης).