Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 13:19

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πληρώσαμε τα απίστευτα προβλήματα", λέει ο Ν. Κακαλέτρης για τη συντριβή από Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Το "τρένο" του Τσικλητήρα σταμάτησε την… Κυριακή το βράδυ στον Κορδία.

Η ομάδα της Πύλου μετά από εννέα διαδοχικές νίκες ηττήθηκε με το απίστευτο 5-1 από τον Πανθουριακό σ' ένα ματς που προηγήθηκε στο 1ο λεπτό και δέχτηκε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τέσσερα μάλιστα προήλθαν από στημένες φάσεις και σε διάστημα 17 λεπτών, ενώ ο Τσικλητήρας είχε δεχτεί μόλις 4 γκολ σε εννέα αγωνιστικές.
"Ηταν μια πολύ κακή εμφάνιση που μας οδήγησε σε βαριά και δίκαια, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήττα. Πληρώσαμε δυστυχώς τα απίστευτα προβλήματα που βιώνουμε αυτό το διάστημα. Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή οχτώ τραυματίες και από την Παρασκευή έως την Κυριακή είχε τρεις τραυματισμούς. Κάτι που μας επηρέασε ψυχολογικά και αγωνιστικά. Η εμφάνιση της Θουρίας ήταν σπουδαία και το πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατές ομάδες", το σχόλιο του Νίκου Κακαλέτρη για τη συντριβή από το νεοφώτιστο Πανθουριακό. Ο προπονητής του Τσικλητήρα ξεκαθαρίζει πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την ομάδα του αυτό το αποτέλεσμα. Αλλωστε παραμένει στην πρώτη θέση (μαζί με τον Πάμισο), Δεν κρύβει βέβαια ότι υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός και προσμένει άμεση ανάκαμψη.
"Είχαμε πολλά πράγματα που λειτούργησαν λάθος. Η απόσταση από την επιτυχία στην αποτυχία είναι πολύ μικρή. Ηταν ένα παιχνίδι που δεν παίχτηκε με καλούς όρους για εμάς λόγω των προβλημάτων και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν αλλάζει κάτι και κοιτάμε την επόμενη μέρα".
Στο αγωνιστικό σκέλος, χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί. Η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Μεθώνης και σε αυτή θα φανεί ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Ο Νίκος Κακαλέτρης εκτιμά πάντως ότι θα υπάρξουν επιστροφές αυτή την εβδομάδα ώστε ο Τσικλητήρας να πάρει τη νίκη στο ματς του Σαββάτου.