Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 13:44

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά", τονίζει ο Μαυρέας μετά την πρώτη ήττα στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Μέχρι την Κυριακή ο Πάμισος μετρούσε εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς στην Α' τοπική, ενώ δεν είχε δεχτεί ούτε γκολ.

Ολα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος και η ομάδα της Μεσσήνης γνώρισε στο Μελιγαλά την παρθενική της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1 από τον Εθνικό. Ο Πάμισος έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μοιραία το σερί σταμάτησε.
Το παρήγορο είναι ότι λίγο αργότερα ηττήθηκε και ο Τσικλητήρας και έτσι οι Νησιώτες παραμένουν μαζί με την ομάδα της Πύλου στην κορυφή. Από την άλλη βέβαια σκέφτονται ότι με νίκη θα είχαν μείνει μόνοι στην πρώτη θέση και παράλληλα θα κρατούσαν το +6 από την Κυπαρισσία.
"Δεν ήμασταν καλοί. Μέχρι αυτό το ματς είχαμε πετύχει ωραία πράγματα και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όμως και αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζεις πάντα και πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει. Δεν ανησυχώ γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά", λέει στο "Ν" ο Αντώνης Μαυρέας για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στην Α' τοπική.
Ο προπονητής του Παμίσου τονίζει στη συνέχεια ότι: "Εχουμε μπροστά μας ένα μαραθώνιο. Συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά να δουλεύουμε. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Πιστεύω ότι φέτος περνάμε υπέροχα και αν αξίζουμε το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει αυτή η ήττα". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πετρουλάκης που δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "Το ποδόσφαιρο έχει νίκες και ήττες, χαρές και λύπες. Φτάνει οι ήττες να γίνονται μάθημα για το μέλλον. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και είναι γολγοθάς. Στο τέλος θα γελάσει αυτός που θα έχει την καρδιά και την ψυχή του πρωταθλητή".
Αγωνιστικά, ο Πάμισος προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα (αποθεραπεύτηκε και ο Τουρλίδας) για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθουριακό, ο οποίος έκοψε βαθμούς από την Κυπαρισσία και συνέτριψε τον Τσικλητήρα Πύλου. Κάτι που δείχνει ότι το έργο των πρωτοπόρων δεν θα είναι εύκολο.