Κυριακή, 14 Ιούλιος 2013 20:36

Συνεχίζουν με την ίδια... συνταγή οι ομάδες της Α' τοπικής, μόνο 4 έχουν αλλάξει προπονητή

Γράφτηκε από τον

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι ομάδες της νέας Α' τοπικής Μεσσηνίας που άλλαξαν προπονητή. Ο λόγος για την Εράνη, το Δώριο, τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Τσικλητήρα Πύλου. Οι υπόλοιπες 12 συνεχίζουν με τον προπονητή που τελείωσαν τη φετινή σεζόν,
Πάμε να δούμε αναλυτικά το σκηνικό στους πάγκους όλους των ομάδων.

ΠΑΜΙΣΟΣ
Ο Γιώργος Αργυρόπουλος συνεχίζει στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου, που μετά τον υποβιβασμό από τη Δ΄ εθνική θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε πέρυσι τα ηνία μεσούσης της σεζόν και πλέον καλείται να χτίσει τον Πάμισο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΕΡΑΝΗ
Με τον  Δημήτρη Παναγιώτου θα πορευτεί η Εράνη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο Αγρινιώτης τεχνικός αντικαθιστά τον Θοδωρή Ανδριόπουλο που αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής. Οι φιλιατρινοί αναμένεται να είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ
Ο Αντώνης Μαυρέας (φωτό) ανέλαβε τον Εθνικό Μελιγαλά για τα τελευταία τρία παιχνίδια της Δ' εθνικής, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Μηλίτση. Ο έμπειρος προπονητής παρά τον υποβιβασμό, συμφώνησε με τον Εθνικό για τα δύο επόμενα χρόνια και θέλει να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.


ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Για την τρίτη σεζόν στον πάγκο του ΑΟΚ ετοιμάζεται ο Παναγιώτης Παναγόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός ανανέωσε, τη συνεργασία του με τον τριφυλιακό σύλλογο, που τα τελευταία χρόνια έκανε πρωταθλητισμό.


ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
Το "κεφάλαιο προπονητής" έκλεισε νωρίς για τη Σπερχογεία, αφού ήταν από τις πρώτες ομάδες που ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Χατζηαγγελή, ο οποίος οδήγησε φέτος τους "ταύρους" στην 3η θέση της Α' τοπικής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο Σπύρος Τσίκινης ήρθε στα μέσα της περιόδου στον Ολυμπιακό μετά το "διαζύγιο" με με τους Γιώργο Γρηγορόπουλο και Μιχάλη Φασουλή. Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν ικανοποιημένοι από το έργο του Τσίκινη και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και στο νέο πρωτάθλημα.


ΔΩΡΙΟ
Μετά από 1,5 χρόνο ο Γιάννης Αντωνόπουλος επέστρεψε στον πάγκο του Δωρίου, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Αντώνη Μαυρέα που αποχώρησε. Στα αξιοσημείωτα ότι ο νυν και ο πρώην τεχνικός της ομάδας συνεργάστηκαν φέτος στον Εθνικό Μελιγαλά.


ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ
Με την ίδια… συνταγή συνεχίζει ο Τέλλος Αγρας, καθώς ο Θανάσης Λακριντής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ετοιμάζεται για μία ακόμα σεζόν με σκοπό να οδηγήσει την ιστορική ομάδα σε μια υψηλή θέση στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
Ο Τάκης Βούτσας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του και ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι στην… άκρη του πάγκου. Ο νεαρός τεχνικός θα είναι και τη νέα σεζόν προπονητής του Αστέρα Αρφαρών.

ΟΜΟΝΟΙΑ
Θέμα προπονητή δεν προέκυψε ποτέ στην Ομόνοια, αφού ο Σωτήρης Μπουραντώνης είναι από τους μακροβιότερους στην Α' τοπική και θα καθίσει για 8η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο, μιας και υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση.


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Στο πρόσωπο του Γιώργου Γρηγορόπουλου βρήκε ο Απόλλωνας Καλαμάτας τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο νεαρός προπονητής ήταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν με το Γιώργο Πολυμενέα, ακολούθησε ο Ηλίας Μαστορέας και στα τελευταία ματς κάθισε στον πάγκο ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.


Α.Ο. ΦΑΡΑΙ
Με έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές την κατηγορίας θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Φαραί. Ο Κώστας Κλάδης έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ευελπιστεί πως μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο. θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
Οπως στην Ομόνοια, έτσι και στο Διαβολίτσι δεν υπάρχει… θέμα προπονητή. Ο Σωτήρης Δημάκης έχει ταυτίσει το όνομά του με τον ΑΟΔ και θα κοουτσάρει την ομάδα για 7η συνεχόμενη σεζόν.

ΜΕΘΩΝΗ
Η Μεθώνη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έμεινε φέτος στην Α' τοπική και σημαντικό μερίδιο για την παραμονή έχει ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης. Ο νεαρός τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από… προπονητής και ετοιμάζεται για την 4η σεζόν.


ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Η Ανδρούσα επιστρέφει μετά από 20 και πλέον χρόνια στην Α' τοπική και θα αγωνιστεί έχοντας στον πάγκο τον άνθρωπο που την οδήγησε στην άνοδο. Ο λόγος για τον Κώστα Καλογερόπουλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους νεοφώτιστους.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Με νέο… αίμα στον πάγκο επιστρέφει στην Α' τοπική ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου ήρθε σε συμφωνία με το νεαρό Νίκο Γεωργακλή που βρισκόταν φέτος στο τεχνικό τιμ του Παμίσου και του Ολυμπιακού Ανάληψης.Να σημειωθεί ότι στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέρασαν δύο προπονητές από τον Τσικλητήρα. Αρχικά ο Χρήστος Ντούκας και στη συνέχεια ο Μιχάλης Ζάγκος.