Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 15:11

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Προσγείωση συστήνει ο Αργυρόπουλος μετά τον θρίαμβο επί της Πύλου

Γράφτηκε από τον

Ενα ματς που ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο (0-1 στο πρώτο λεπτό) εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Πανθουριακό.

Οι νεοφώτιστοι στην Α' τοπική συνέτριψαν την Κυριακή με 5-1 τον Τσικλητήρα Πύλου που μέχρι το μεταξύ τους ματς μετρούσε εννέα νίκες σε ισάριθμούς αγώνες.
Ο Πανθουριακός πέτυχε 5 γκολ σ' 'ένα ημίχρονο, τα τέσσερα μάλιστα σε διάστημα 17 λεπτών, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε νικήσει (0-1) εκτός έδρας την Κυπαρισσία στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα (1-1). Ως εκ τούτου μπορεί να χαρακτηριστεί "φονέας" των μνηστήρων του τίτλου, ειδικά αν κόψει βαθμούς και από τον Πάμισο, που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα της Θουρίας.
Ο Γιώργος Αργυρόπουλος φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους μετά την απίστευτη όσον αφορά την έκταση του σκορ νίκη με τον Τσικλητηρα.
"Μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία αυτή η νίκη, αλλά τώρα θέλει προσγείωση. Στο ποδόσφαιρο οι ισορροπίες είναι λεπτές και δεν απέχουν πολύ η χαρά από τη λύπη. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι με τον Πάμισο. Θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και θέλουμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας στα μάτια".
Οσο για το θρίαμβο κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Πανθουριακού δήλωσε: "Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία από το κύπελλο και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και παρότι δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό, δεν έπεσε η ψυχολογία μας. Παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Τα παιδιά έδειξαν τρομερή αγωνιστικότητα και έκαναν κατάθεση ψυχής. Με τη βοήθεια και της τύχης μπορέσαμε και κάναμε αυτό το εντυπωσιακό σκορ απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και ένα από τα φαβορί για την άνοδο".
Αγωνιστικά, ο Πανθουριακός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο - μαζί με τον Τσικλητήρα - Πάμισο. Ο Αλ. Σεφεράσι αποχώρησε πολύ νωρίς τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι και δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρών, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των τραυματιών Χαρμπίλα, Κωνσταντόπουλου και Κατσαρέα.