Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 12:59

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Αστέρας Αρφαρών το περασμένο Σάββατο στην Καλαμάτα από τον ΑΟ Φαραί και έτσι παρέμεινε στους 14 βαθμούς και στην 7η θέση της Α' τοπικής, όπου ισοβαθμεί πλέον με την Ανδρούσα.


Το συγκρότημα του Στάθη Βανικιώτη έχει στρέψει την προσοχή του πλέον στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Κυπαρισσία, την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο των Αρφαρών.
Στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία μείωσε την διαφορά της από την κορυφή και θέλει τη νίκη.
Ωστόσο στα Αρφαρά ποντάρουν στον παράγοντα έδρα (όπου η ομάδα παραμένει αήττητη φέτος με 3 νίκες και μια ισοπαλία σε 4 ματς) και θεωρούν πως έχουν πιθανότητες να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει αρχικά να προσέξουμε την άμυνα μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Στάθης Βανικιώτης.
Αγωνιστικά ο Ακης Ζέππος θα εκτίσει την τρίτη από τις πέντε αγωνιστικές τις τιμωρίας του, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους.