Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 14:53

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Δύο επιστροφές, μια απουσία στο παιχνίδι με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Δύο επιστροφές, μια απουσία στο παιχνίδι με Απόλλωνα

Εντυπωσιακή νίκη με 4-1 πέτυχε την περασμένη Κυριακή η Ανδρούσα επί του Τέλλο Άγρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 7η θέση της Α' τοπικής, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον Αστέρα Αρφαρών.


Μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη ο οποίος έχει πάρει το απόλυτο των βαθμών στα δύο ματς που έχει κάτσει στον πάγκο της ομάδας.
Η Ανδρούσα γενικά όμως είναι σε καλή κατάσταση το τελευταία διάστημα μιας και είναι πέντε αγωνιστικές αήττητη (3 νίκες, 2 ισοπαλίες ενώ έχασε τελευταία φορά από τον Πάμισο).
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας λοιπόν είναι θετικό και οι παίκτες θα συνεχίσουν με προπονήσεις σήμερα και αύριο την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» (3 μ.μ.).
Ο αγώνας αναμένεται δύσκολος για την Ανδρούσα μιας και οι Καλαματιανοί έχουν υψηλό βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο η ομάδα του Τσίκινη θα πάει στο ματς χωρίς άγχος και με όπλο την καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.
Μάλιστα στον αγώνα της Κυριακής επιστρέφουν οι Κάλλας και Γ. Γεωργόπουλος ενώ θα απουσιάσει ο Κρεμμύδας που αποβλήθηκε στο ματς με τον Τέλλο Άγρα και είναι τιμωρημένος.