Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 13:53

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πάει με καλή ψυχολογία στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών ο Πανθουριακός πέτυχε δύο πολύ μεγάλες νίκες με αποτέλεσμα να κερδίσει το θαυμασμό της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας.


Η αρχή έγινε την περασμένη Τετάρτη με τη νίκη με 1-0 μέσα στην Κυπαρισσία, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας και η συνέχεια δόθηκε την περασμένη Κυριακή και ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή: Ο Πανθουριακός συνέτριψε με 5-1 των εκ των πρωτοπόρων της Α' τοπικής Τσικλητήρας Πύλου ο οποίος μετρούσε 9 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.
Οι δύο αυτές νίκες έδειξαν πως η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έχει μεγάλες δυνατότητες και πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ φυσικά δημιουργούν αισιοδοξία για την συνέχεια της σεζόν.
Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι λοιπόν στα ύψη μετά τα παραπάνω αποτελέσματα απέναντι σε δύο από τις τρεις πιο δυνατές ομάδες της Α' τοπικής, ενώ θυμίζουμε πως ο Πανθουριακός είχε φέρει ισοπαλία με την Κυπαρισσία στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.
Το Σάββατο ο Πανθουριακός θα κλείσει τον κύκλο των αγώνων με τους διεκδικητές του τίτλου, παίζοντας εκτός έδρας με τον Πάμισο. Στόχος θα είναι μια ακόμη καλή εμφάνιση και αν είναι δυνατόν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Στο ματς με τους «πράσινους» πάντως ο Πανθουριακός θα πάει έχοντας κάποια προβλήματα. Εκτός μάχης για περίπου 10 μέρες ακόμη είναι ο τραυματίας Αλ. Σεφεράσι ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αντ. Κωνσταντόπουλου και Χαρμπίλα που είναι τραυματίες.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση, στόχος μας να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται και να έχουμε το σεβασμό φιλάθλων και αντιπάλων, κάτι που νομίζω ότι έχουμε ήδη κερδίσει», σχολίασε ο προπονητής του Πανθουριακού Γιώργος Αργυρόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ