Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 20:39

Αποχωρεί ο Ψυχογιόπουλος

Γράφτηκε από τον
Αποχωρεί ο Ψυχογιόπουλος

Τον αντικαταστάτη του Αντώνη Ψυχογιόπουλου στο κέντρο της άμυνας καλείται να βρει η Καλαμάτα.  Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε σήμερα  στο προπονητή Νίκο Κακαλέτρη την απόφασή του να αποχωρήσει. Ο Ψυχογιόπουλος σκέπτεται να συνδυάσει και κάτι επαγγελματικό με το ποδόσφαιρο και στην παρούσα φάση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις παρότι η μεσσηνιακή ομάδα επιθυμούσε την ανανέωση της συνεργασίας.

Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή των Τσόπελα, Τρίψα, Ρήγα και Μπελεβέντη. Με τον πρώτο μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί απόψε ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης. Θυμίζουμε ότι έχουν ανανεώσει οι Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης και Ηλιόπουλος.
Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Κουρέας, Μπιζίμης, οι δανεικοί Σαραντόπουλος, Καντούτσης, ενώ δύσκολα θα συνεχίσουν οι Πασάς και Γεωργιόπουλος. Με τους γκολκίπερ Κολοβούρη και Κυριακόπουλο θα υπάρξει επαφή ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν ή όχι.  Ανοιχτό είναι το θέμα και με τον Τσιμικλή που το πιθανότερο είναι να παραμείνει, αν αθωωθεί στην υπόθεση ντόπινγκ.

Μεταγραφικά

Σειρά επαφών με αρκετούς ποδοσφαιριστές έχει η διοίκηση της Καλαμάτας, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο  Σ. Λυμπερόπουλος είναι ένας από τους στόχους για τα γκολπόστ, αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες, όπως επίσης και του Αρ. Γαλανόπουλου. Πρόταση έχει γίνει και στον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει συμφωνία με τους Γ. και Αντ. Καλογερόπουλο και είναι σε καλό δρόμο οι επαφές με τον Φ. Κάνιστρα. Στη "Μαύρη Θύελλα" ενδέχεται να ενταχθεί και ο νεαρός Οδεμισιώτης από τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Τέλος, οι διοικούντες εμφανίζονται θετικές στην πρόθεση του κ. Κουράτολο που έχει διατελέσει πρόεδρος στον Αστέρα Αμαλιάδας να συνεισφέρει οικονομικά στο σύλλογο.

Προχωρά το προπονητήριο


Το δικό της χώρο για προπόνηση θα αποκτήσει η "Μαύρη Θύελλα"  αφού στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας  θα εγκριθεί το χρησιδάνειο του δήμου προς την Καλαμάτα για το δημοτικό οικόπεδο που βρίσκεται στα παλιάμπελα της Αγίας Τριάδας και το οποίο προορίζεται για προπονητήριο. Η διαμόρφωση του χώρου θα γίνει πάντως από την τοπική μας ομάδα..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ