Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 21:07

"Πακέτο" μεταγραφών στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Εβδομάδα μεταγραφών θα είναι αυτή που διανύουμε για το Μεσσηνιακό, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για τρεις παίκτες. Πρόκειται για στόπερ, μέσο και επιθετικό που αγωνίζονται σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν οι υπογραφές.

Οι "πράσινοι"  εκτιμούν ότι αν αποκτηθούν θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Γι' αυτό και ο  Σταύρος Παπαδόπουλος "άναψε το πράσινο φως" για παίκτες και εκτός Μεσσηνίας. Ο χρηματοδότης του Μεσσηνιακού έχει καθημερινές επαφές με τον προπονητή Δημήτρη Τσάκωνα, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί όπου χρειάζεται. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στραφεί και στην ξένη αγορά, μιας και εδώ και μέρες εξετάζονται περιπτώσεις Βραζιλιάνων παικτών και όχι μόνο.
Ο κ. Παπαδόπουλος θα μείνει τουλάχιστον μια εβδομάδα στην Καλαμάτα και σ' αυτό το διάστημα θα έχουν ανακοινωθεί οι πιο ηχηρές μεταγραφές του Μ.Γ.Σ. στο θερινό παζάρι.
Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει κλείσει το ρόστερ.