Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 20:16

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Εσιέν, εκτός Πράνιτς, Κλωναρίδη, Καλτσάς

Γράφτηκε από τον

Ο Μάικλ Εσιέν συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην 20άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, ενώ ο Πράνιτς δεν ήταν 100% έτοιμος και αποκλείστηκε. Εκτός και οι Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπούρμπος.


Mε τον Μάικλ Εσιέν στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό καθώς ο Γκανέζος μέσος, όπως αναμενόταν, συμπεριλήφθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι στην πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής (20/11).

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων τριών γκολκίπερ, και αυτό σημαίνει πως ο Εσιέν κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα είναι και στην τελική 18άδα που θα επιλέξει ο 39χρονος προπονητής.

Η πρώτη αποστολή έκρυβε και κάποιες εκπλήξεις καθώς εκτός έμειναν οι Κλωναρίδης, Καλτσάς αλλά και ο Πράνιτς με το ιατρικό τιμ και το τεχνικό τιμ να κρίνει ότι παρά το γεγονός πως μετείχε σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις δεν ήταν 100% έτοιμος για να παίξει.

Ο Στραματσόνι σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες την Παρασκευή πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα και δεν έδειξε ενδεκάδα, ούτε έκανε διπλό, ούτε τακτική δουλεύοντας πάρα πολύ στις στατικές φάσεις στις οποίες δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγή με τους πράσινους να παίζουν "ζώνη" και όχι μαν του μαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και στατικές φάσεις. Ο Αναγνωστόπουλος έχει γαστρεντερίτιδα και απουσίασε με άδεια, ενώ ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 11η αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κλωναρίδης, Πράνιτς, Καλτσάς, Κότσαρης, Μπούρμπος, Δώνης, Αγγελόπουλος Β', Βέμερ, Τελάντερ αλλά και οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης που από την αρχή της σεζόν δεν υπολογίζονταν από τον Γιάννη Αναστασίου.
Πηγή: sport24.gr