Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 17:29

Ακόμα πιο ψηλά ο Αστέρας Τρίπολης, 1-0 τον Ατρόμητο

Γράφτηκε από τον

Ένα και να… καίει. Ο Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ατρόμητο που στάθηκε πολύ καλά στην Τρίπολη το Σάββατο (21/11) στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μετά τη διακοπή, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0.

 

 

Οι Αρκάδες αποδείχθηκαν για άλλη μία αγωνιστική αποτελεσματικοί στο φινάλε και με γκολ του Φερνάντες στο 85ο λεπτό πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους.

 

Έτσι, σε… αναμονή του ντέρμπι και των υπολοίπων ματς, ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση ενός βαθμού από τον Παναθηναϊκό.

 

Στον αντίποδα, η ομάδα του Περιστερίου, παρόλο που ξεκίνησε δυνατά και είχε τις ευκαιρίες της, υποχρεώθηκε στην 4η συνεχόμενη ήττα της.

 

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Σπύρος Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής).

 

Κίτρινες: 43’ Παπαδόπουλος, 61’ Λούι, 70’ Σανκαρέ - 8’ Γοδόι, 38’ Λαζαρίδης, 53’ Κιβρακίδης, 68’ Κούρος

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (63’ Φερνάντες), Μάσα (84’ Μάσα), Μπερτόλιο, Παπαδόπουλος (72’ Γιάννου).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Γοδόι (55’ λ.τ. Μπάλλας), Μπιτόλο, Μπρίτο (90’ Μπαστακός), Μαρσελίνιο (63’ Μ. Στόιτσεφ), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

 

Α-SPORTS.GR