Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 17:42

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΟΡΩΝΗ 0-0: Τα είχε όλα εκτός από γκολ

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΟΡΩΝΗ 0-0: Τα είχε όλα εκτός από γκολ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν το Σάββατο η Ομόνοια με τον Ακρίτα Κορώνης σε ένα ματς που έλειψε μόνο το γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές για να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την διαιτησία.


Στο 30' μάλιστα η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουτζούρη στον Γ. Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση αλλά απόκρουσε ο Σπυρόπουλος. Στο 36' αποβλήθηκε ο Ι. Κουτσουμπός του Ακρίτα και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 10 παίκτες. Στο 70' σκόραρε ο Δ. Κουτσουμπός για τον Ακρίτα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για αυτή την απόφαση. Προς το φινάλε η Ομόνοια είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής ήταν ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Βρυώνη, Μπασιλάρη.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας (75′ Ρ. Χατζηπαναγιώτης), Ταπεινός (70′ Π. Μπουραντώνης), Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας, Δρογγίτης, Τάφα, Αγγελής, Γ. Χατζηπαναγιώτης, Π. Σ. Μπουραντώνης (15′ λ.τρ. Αναζίκος), Σπυρόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Σαρέλλας, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Κ. Μάραντος (70′ Κ. Μαθιόπουλος), Α. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Φωτεινάκης (46′ Σπ. Μπλάνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ