Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 14:32

KYΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ετοιμη για τη βαθμολογική αντεπίθεση

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε 0-2 η Κυπαρισσία άφησε την Κυριακή δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του Αστέρα Αρφαρών (2-2), στο ντεμπούτο του Γιάννη Δανίκα στον πάγκο. Ετσι συνεχίζει μεν αήττητη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, αλλά είναι 5 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Πάμισο.


"Δεν χρειάζεται απογοήτευση. Η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες. Γνωρίζω τα παιδιά και ήρθα γιατί πιστεύω στο πρωτάθλημα. Δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα", τονίζει στο "Notosport" ο νέος τεχνικός της Κυπαρισσίας.
Ο Γιάννης Δανίκας εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τη διαφορά στα δύο διαδοχικά ντέρμπι με Τσικλητήρα Πύλου και Πάμισο, ενώ για το 2-2 με τον Αστέρα είπε ότι: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ξεκινήσαμε ιδανικά, πετύχαμε δύο γκολ με στημένες φάσεις που δουλέψαμε στην προπόνηση και είχαμε ευκαιρία και για το 0-3. Από ένα στημένο ήρθε η μείωση του σκορ και είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 0-2 από ότι 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή μας αποσυντόνισε, όμως και με δέκα παίκτες είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη. Πρέπει να δούμε το κομμάτι της πειθαρχίας, αλλά θέλουμε δουλειά και στο αμυντικό κομμάτι στις στημένες φάσεις. Το ματς αυτό "στράβωσε", αλλά δεν μένουμε εκεί. Κρατάμε ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα το 2-2 μας αδικεί".
Ο Γιάννης Δανίκας δηλώνει ότι ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Τσικλητήρα Πύλου, από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κόλλιας και πιθανότατα και ο τραυματίας Μιτρόφ.
Αντίθετα υπάρχουν πιθανότητες να είναι διαθέσιμος ο Ντιόπ, εφόσον διευθετηθεί αυτές τις μέρες το ζήτημα με την παραμονή του στη χώρα.