Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 13:58

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Ο προπονητής τη μεγαλύτερη ευθύνη", λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Δύο μήνες χωρίς νίκη είναι ο Μεσσηνιακός με συνέπεια να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής.

Οι "πράσινοι" κέρδισαν για πρώτη και… τελευταία φορά μέχρι σήμερα στην πρεμιέρα με το Δώριο (3-0). Εκτοτε σε δέκα αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς και περνούν στη βαθμολογία μόνο τον ουραγό Α.Ο. Διαβολιτσίου και τον προτελευταίο Απόλλωνα Καλαμάτας.
"Η πορεία είναι πάρα πολύ άσχημη και φταίμε όλοι γι' αυτό, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής", λέει στο  "Notosport" ο Τάσος Χατζηαγγελής. Ο τεχνικός του Μεσσηνιακού εκτιμά όμως ότι η καλαματιανή ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. "Στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό δείξαμε σημάδια ανάκαμψης. Είχαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά είχαμε την ατυχία να ισοφαριστούμε στο τέλος. Η εμφάνιση ήταν θετική και πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε".
Η συνέχεια για το Μεσσηνιακό περιλαμβάνει το δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Διαβολίτσι που "καίγεται" για βαθμούς.
"Ετσι όπως είναι βαθμολογικά οι δύο ομάδες, πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ανοιχτά, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, με στόχο να κερδίσουμε", το σχόλιο του Τάσου Χατζηαγγελή, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Γαβρά που αποθεραπεύτηκε και τον Μπιζίμη που ήταν άρρωστος. Μοναδικό ερωτηματικό ο τραυματίας Μπεγέτης.