Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 15:45

Φιλικούς αγώνες έδωσαν στην Κορώνη οι ακαδημίες Καλαμάτας και Θύελλας Χαρακοπιού

Γράφτηκε από τον

Φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες υποδομής της Θύελλας Χαρακοπιού και της Καλαμάτας διεξήχθησαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Κορώνης.


Συγκεκριμένα έγιναν δύο αναμετρήσεις, η πρώτη ανάμεσα στις ομάδες προτζούνιορ και τζούνιορ και η δεύτερη ανάμεσα στις ομάδες προπαίδων.
Για τη γηπεδούχο Θύελλα Χαρακοπιού, τα παιχνίδια που έδωσε ήταν τα πρώτα, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι, που ξεκίνησε η λειτουργία των τμημάτων υποδομής το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις κάθε εβδομάδα. Την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών έχει αναλάβει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης, ο οποίος είναι παράλληλα και προπονητής των ομάδων υποδομής της Καλαμάτας μαζί με τον παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Μπλέτσα. Ηταν μια καλή εμπειρία αυτά τα παιχνίδια για τους νεαρούς αθλητές της Θύελλας, που ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και προσπάθησαν παράλληλα να δείξουν και το ταλέντο τους. Η ομάδα προπαίδων αν και έκανε το πρώτο της παιχνίδι έδειξε θετικά στοιχεία.
Από την άλλη μεριά η Καλαμάτα σε ότι αφορά το προπαιδικό τμήμα συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του πρωταθλήματος που θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα η ΕΠΣΜ. Ο Παντελής Τσιγαρίδης και Βασίλης Μπλέτσας, χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχαν στη διάθεση τους ώστε να δει την αγωνιστική τους κατάσταση. Παράλληλα ήθελαν να διαπιστώσουν σε ένα ακόμη φιλικό, το 5ο στη σειρά (έχουν προηγηθεί τρία φιλικά με τον Αίαντα και ένα με την Ομόνοια), αν οι νεαροί παίκτες αφομοιώνουν όλα όσα τους μαθαίνουν στις προπονήσεις.
Μικρή σημασία έχουν τα αποτελέσματα, αλλά για την ιστορία στην αναμέτρηση των προτζούνιορ-τζούνιορ επικράτησε με 2-1 η Θύελλα Χαρακοπιού, ενώ σε αυτό των προπαίδων η Καλαμάτα με 6-4.

Το παιχνίδι των ομάδων τζούνιορ-προτζούνιορ

Τα γκολ για τη Θύελλα σημείωσαν οι Αλμπέρτο Τσαλς (ισοφάρισε σε 1-1) και Παναγιώτης Μουλατσιώτης (πέτυχε το 2-1), ενώ για την Καλαμάτα που προηγήθηκε στο σκορ, το γκολ έβαλε ο Δημήτρης Κομπογιαννίτης.
Η Καλαμάτα είχε και δύο δοκάρια στην ίδια φάση σε ισάριθμα σουτ του Σταύρου Μανωλόπουλου (και τα δύο στο κάθετο).
ΘΥΕΛΛΑ Χ.: Νίκος Δαριωτάκης, Φώτης Δαριωτάκης, Φώτης Στασινόπουλος, Παναγιώτης Μουλατσιώτης, Φώτης Αγγελόπουλος, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Αλμπέρτο Τσαλς, Λάμπρος Μπαμπούσουρας, Αλέξης Ρουμπάτης, Τάσος Παχτουριτσε, Αγγελος Σούμπουλης, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μπαμπούσουρας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Βασίλης Μουλατσιώτης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νεκτάριος Ιατρού, Τάσος Θεοφιλόπουλος, Δημήτρης Κομπογιαννίτης, Χρήστος Γιαννέλης, Σέργιος, Καρακαϊδός, Διονύσης Διονυσόπουλος, Παναγιώτης Ιατρού,  Γιάννης Χειλάς, Βασίλης Καρακίτσος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Δημήτρης Κότσης, Νίκος Χορταρέας, Σταύρος Μανωλόπουλος, Παναγιώτης Κανάκης, Γιάννης Σόφτης, Θανάσης Πατικόπουλος.

Το παιχνίδι των ομάδων προπαίδων

Για τη γηπεδούχο ομάδα τα γκολ έβαλαν οι Λάντη Τσαλς (10' συρτό σουτ στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα 1-0), Ηλίας Αργυρόπουλος (17' με μακρινό φάουλ 2-2), Πέτρος Ντούνιας (30' σουτ 3-3) και Θεόδωρος Αθανασάς (36' σουτ 4-5)
Τα γκολ για την Καλαμάτα σημείωσαν οι Παρασκευάς Τσιγαρίδης (14' απευθείας φάουλ έξω περιοχή 1-1, 38' μακρινό σουτ 4-6), Σάββας Μουζάκης (17' με πλασέ 1-2, 23' κοντινό πλασέ 2-3, 31' με πλασέ 3-4) και Γιάννης Καψαμπέλης (33' με σουτ 3-5).
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο δοκάρια στη ίδια φάση στο 27'. Συγκεκριμένα ο Παρασκευάς Τσιγαρίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρήστος Δρούγας με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
ΘΥΕΛΛΑ Χ.: Στέλιος Μουλατσιώτης Ι, Χάρης Γκέτας, Κώστας Σκούρας, Λάντη Τσαλς, Πέτρος Ντούνιας, Ανέστης Τσιτσιόλης, Δημήτρης Χαλβατσιώτης, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Γιώργος Κατσαπάρας, Δημήτρης Σκούρας, Δημήτρης Ρουμπάτης, Στέλιος Μουλατσιώτης ΙΙ, Θεόδωρος Αθανασάς, Λεονάρτο Τολα, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Ζουμπούλης, Κώστας Τσαλς, Ηλίας Αργυρόπουλος, Χρήστος Στασινόπουλος, Θεόδωρος Χ. Αθανασάς, Νίκος Αγγελόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τζόρτζ Αθανασόπουλος, Χαράλαμπος Γιαννέλης, Δημήτρης Ψωρομύτης, Ραφαήλ Νικολόπουλος, Βασίλης Κακαρούμπας, Χρήστος Στασινόπουλος, Χρήστος Δρούγας, Παρασκευάς Τσιγαρίδης, Σάββας Μουζάκης, Παύλος Χρονόπουλος, Μιχάλης Καπετανάκης. Επαιξαν και οι Θεόδωρος Κυριαζής, Νίκος Παυλής, Παναγιώτης Τσιφτσής, Νίκος Στασινόπουλος, Γιώργος Μπλέτσας, Αλέξης Τζούβελης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Γιάννης Καψαμπέλης.
• Αξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η διοίκησης της Θύελλας παρείχε άριστη φιλοξενία στην αποστολή της Καλαμάτας. Μάλιστα στο τέλος των αγώνων προσέφερε σε όλα τα παιδιά κρουασάν και χυμούς.