Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 19:59

Ανανέωσε με Καλαμάτα ο Τσόπελας

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε με Καλαμάτα ο Τσόπελας

Με τη φανέλα της Καλαμάτας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Τσόπελας. Ο ικανός αμυντικός συναντήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη και έδωσε τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει τις προηγούμενες μέρες σε προφορική συμφωνία, η οποία  επιβεβαιώθηκε χθες.

Ο Τσόπελας συνεχίζει για 5η χρονιά στη ¨"Μαύρη Θύελλα" και προστίθεται στη λίστα με τους Σκαρλάτο, Τριανταφυλλάκη και Ηλιόπουλο, οι οποίοι έχουν επίσης  ανανεώσει εδώ και μέρες τη συνεργασία τους.

Ποιοι ακολουθούν

Η Καλαμάτα μετρά μέχρι στιγμής τέσσερις ανανεώσεις και ο αριθμός θα αυξηθεί μέσα στην εβδομάδα. Και αυτό γιατί έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με τους Μπελεβέντη και Κολοβούρη, οι οποίοι δείχνουν θετικοί για να παραμείνουν στην ομάδα. Οσον αφορά τους Ρήγα και Τρίψα, ο Γ. Ράλλης θα συναντηθεί και με τους δύο, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν. Αντίθετα οι Κυριακόπουλος και Γεωργιόπουλος θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, καθώς συζητούν ήδη με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
Παράλληλα με τις ανανεώσεις οι ιθύνοντες κινούνται και στο μεταγραφικό κομμάτι. Η  "Μαύρη Θύελλα" χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Βλέπει και
ξένους παίκτες

Από τη μεσσηνιακή αγορά έχει αποκτηθεί ως γνωστόν ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ενώ έχει κλείσει και τους Γιάννη και Αντώνη Καλογερόπουλο. Απαντες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και κυπελλούχοι Μεσσηνίας με το Μεσσηνιακό. Από εκεί και πέρα γίνονται επαφές με τον Φάνη Κάνιστρα που αγωνιζόταν στον Εθνικό Μελιγαλά και το νεαρό Βασιλόπουλο του Αίαντα Καλαμάτας, χωρίς να σημαίνει ότι οι παραπάνω είναι οι μόνοι που απασχολούν την Καλαμάτα.
Ο Γ. Ράλλης και ο Ν. Κακαλέτρης εξετάζουν περιπτώσεις και από τη ξένη αγορά , αλλά αυτές οι περιπτώσεις έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά και κόστος.
Να σημειωθεί ότι η μεσσηνιακή ομάδα ενδιαφέρεται και για τους Σ. Λυμπερόπουλο, Γαλανόπουλο, αλλά είναι λογικό οι δύο Μεσσήνιοι παίκτες να θέλουν να συνεχίσουν σε ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.