Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 21:07

ΕΡΑΝΗ: Έμεινε στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Έμεινε στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά

Με το διπλό που πέτυχε επί του Ακρίτα Κορώνης πριν δύο αγωνιστικές η Εράνη ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής και στο προηγούμενο ματς με τον Χανδριναϊκό ξεκίνησε την προσπάθεια της να μείνει στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.


Οι Φιλιατρινοί επικράτησαν εύκολα με 5-1 του Χανδριναϊκού αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά τους στους 3 βαθμούς από τον δεύτερο Ακρίτα Κορώνης ο οποίος έφερε λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια.
Ο προπονητής των «πράσινων» Δημήτρης Λίτσας δήλωσε σχετικά: «Την 8η αγωνιστική βρεθήκαμε εκεί που πρέπει να είμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να μείνουμε στην πρώτη θέση. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο. Αυτό ισχύει και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου ο οποίος προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και σίγουρα θα είναι επικίνδυνος αντίπαλος».
Στον αγωνιστικό τομέα, η Εράνη θα πάει την Κυριακή στο Πεταλίδι χωρίς τους τραυματίες Παναγιώτη Σπυρόπουλο και Ανδρέα Χρονόπουλο ενώ θα απουσιάσουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Κίτο και Καραχάλιος.