Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 13:02

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Θέλει να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Θέλει να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους

Με την νίκη επί του Νέου Αρι με το εντυπωσιακό 5-1 αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής η Αναγέννηση Παραλίας έφτασε την Αβία στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής.


Η ομάδα του Γιώργου Μηλίτση έκανε ένα από τα καλά της φετινά ματς και ο Καλαματιανός τεχνικός περιμένει ανάλογη συνέχεια.
«Έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος και έχουμε πλέον καταφέρει να πλησιάσουμε την κορυφή. Ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια, γνωρίζοντας πάντως ότι συμμετέχουμε σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες όπου όλα τα ματς θέλουν προσοχή».
Η Αναγέννηση έχει πλέον μπροστά της το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα που θα γίνει την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».
Οι Παπαγεωργίου, Δασκαλάκης και Κάνιστρας έχουν κάποια μικροπροβλήματα και έκαναν θεραπείες τις προηγούμενες μέρες όμως λογικά θα είναι όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.
Επιπλέον, από αυτή την εβδομάδα στην διάθεση του τεχνικού τιμ είναι και ο Παναγιώτης Πραστέλλας που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα.