Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 18:11

Ρανιέρι: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας»

Γράφτηκε από τον
Ρανιέρι: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εντυπωσιάζει στην Premier League έχοντας τη Λέστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση 13ων αγωνιστικών.

 

Βέβαια ο Ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει το καταστροφικό πέρασμα του από την Εθνική Ελλάδας και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική Corriere della Sera, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να αποδεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την Εθνική Ελλάδας: «Ο σκεπτικισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Στη δουλειά μας συνήθως κρίνουμε επιφανειακά. Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις μετά από τέσσερις αγώνες».

Για τη Λέστερ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έγινε κάτι, αν χάσουμε. Πηγαίνουμε χαλαροί και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Μόλις το πετύχουμε μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά».

Για τη σύγκριση του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με τον Τζέιμι Βάρντι: «Ο Μπατιστούτα ήταν ένας επιβλητικός παίκτης, ο Βάρντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε πρεσάρει και σε ενοχλεί. Θυσιάζεται για την ομάδα και σκοράρει, είναι πάντα διαθέσιμος. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του;».

Πηγή: sentragoal.gr