Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 11:55

Κίνηση… ματ του Αγρα με Θανάση Γεωργιόπουλο!

Γράφτηκε από τον
Κίνηση… ματ του Αγρα με Θανάση Γεωργιόπουλο!

Παίκτης του Τέλλου Αγρα είναι από χθες Τετάρτη ο Θανάσης Γεωργιόπουλος μετά από συμφωνία που επήλθε με τον Μιλτιάδη.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή για τους "ερυθρόλευκους" που ενισχύονται πολύ στην επιθετική γραμμή με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική.
Στο πλαίσιο της μεταγραφής παραχωρήθηκε στον Μιλτιάδη ο Θανάσης Τηλεμάχου. Ουσιαστικά έγινε ανταλλαγή ποδοσφαιριστών με τον Γεωργιόπουλο να καταλήγει στον Αγρα και τον Τηλεμάχου στον Μιλτιάδη.
Ο Γεωργιόπουλος είναι 22 χρονών επιθετικός και έχει δύο γεμάτες χρονιές με την Εράνη στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Γαργαλιάνων και από εκεί τον πήρε ο Μιλτιάδης με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Δ' εθνική όσο και στην
Α' τοπική. Μάλιστα αν και Γαργαλιανιώτης δεν είχε φορέσει ποτέ τη φανέλα του Τέλλου Αγρα και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να παίξει μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας της πόλης του.
Μάλιστα οι διοικούντες αναφέρουν πως τόσο αυτή η μεταγραφή όσο και αυτή του Λυκούργου Ανδρώνη είναι… διπλές μεταγραφές αφού μιλάμε για Γαργαλιανιώτικα παιδιά που είναι αδιανόητο να μην παίζουν στον Τέλλο Αγρα.
Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή για τον Αγρα μιας και είχαν προηγηθεί οι
Δημήτρης Σώκαλης, Λυκούργος Ν. Ανδρώνης, Σταύρος Σώκαλης, Γιάννης Μέντζας και Ακης Τσώλης, όμως δεν θα είναι και η τελευταία…
Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε επαφές και με άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κι άλλη κίνηση, πιθανότατα με έναν ακόμη επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.