Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Ισοπαλία με δραματικό φινάλε και δύο γκολ μετά το 90'!

Γράφτηκε από τον

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον Εθνικό Μελιγαλά, που διεξήχθη το Σάββατο στο "Γ. Λουκαρέας" όπου το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 5ό λεπτό των καθυστερήσεων.


Εγινε ωραίο παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό, παρά τις δυσκολίες που δημιουργούσαν οι γηπεδικές συνθήκες, καθώς οι συνεχείς βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα ο συνθετικός τάπητας να έχει κρατήσει πολύ νερό και να μη βοηθά ώστε οι παίκτες να έχουν πιο καλή απόδοση.
Παρόλα αυτά το παιχνίδι έκλεινε περισσότερο στην ισοπαλία κάτι που αποδείχθηκε και στις καθυστερήσεις με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αρχικά στο 1-2 και δύο λεπτά μετά να δέχονται την ισοφάριση.
Με το παραπάνω αποτέλεσμα, ο Εθνικός παραμένει στην 4η θέση, ενώ για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις ακόμη και ο βαθμός είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Φάσεις - γκολ

Στο 6' ο Μουρούσια με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Καραγιάννη, αυτός απέφυγε τον Αργάνη και από τα πλάγια έκανε τη σέντρα και ο Κ. Κανελλόπουλος με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 19' σέντρα του Τσαναλία στην περιοχή ο Αργάνης με βολέ στην κίνηση σχεδόν από το πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 39' ο Πανταζής με πλάτη στην εστία, υπό πίεση αμυντικού γύρισε σούταρε για να αποκρούσει ο Λυμπερόπουλος διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 67' ο Μπαστακός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μουρούσια στην απέναντι πλευρά, αυτός προχώρησε μπήκε στην περιοχή σούταρε διαγώνια, ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 68' διαγώνιο σουτ του Κ. Κανελλόπουλου ο Λυμπερόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε με γροθιές. Η μπάλα έφτασε στον Πανταζή αυτός σούταρε από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' φάουλ του Αλεξανδρόπουλου από τα πλάγια, ο Πολυμενέας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 93' ο Καραγιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Θανόπουλος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε σε σώματα και ο Λυμπερόπουλος δεν κατάφερε με τα χέρια να την αποκρούσει, για να γίνει έτσι το 1-2. Στο 95' ο Στ. Μπάλλας βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου του, αλλά ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης άφησε το πλεονέκτημα και ο Αργάνης πρόλαβε και πάσαρε στον Πολυμενέα, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τον Γεωργαντά και την Τσαούση. Στο 70' ο κ. Ψηλοπαναγιώτης απομάκρυνε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, τον παράγοντα της ομάδας Λεωνίδα Μούργο για διαμαρτυρία σε απόφαση του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας (89' Μπάτζιος), Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Παπαδέας (46' Μαγουλιανίτης), Τσαναλίας, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (81' Ανδρεάκος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Παπαδόπουλος, Μακρυνιώτης, Π. Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Μπαστακός, Γεωργόπουλος, Κ. Κανελλόπουλος (92' Σαραντόπουλος), Πανταζής, Καραγιάννης, Μουρούσιας (86' Κοψαχείλης).