Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:33

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-3: Tου έσπασε το αήττητο της έδρας, σε ένα ματς με διπλή ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε χθες η Σπερχογεία, κερδίζοντας στα Αρφαρά τον τοπικό Αστέρα με 3-2.


Αυτή η νίκη για τους "ταύρους" είναι σημαντική τόσο από ψυχολογικής πλευράς, αλλά και βαθμολογικής, αφού βοηθάει ώστε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης γίνεται ακόμη πιο σημαντική αφού κατάφερε να μην επηρεαστεί από τις απουσίες που είχε, καθώς απουσίαζαν οι τραυματίες Β. Κουρέας, Καραχάλιος, Ι. Γιακουμής με διάστρεμμα, παραμένει τραυματίας ο Παπανικολόπουλος, ενώ μπήκε αλλαγή ο Χριστόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ενώ στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κουλόπουλος.
Σε ότι αφορά τη γηπεδούχο ομάδα, αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα.
Οσο για το παιχνίδι, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη από τα πρώτα λεπτά, όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι και πήραν το τρίποντο. Η Σπερχογεία φωνάζει για γκολ που της ακυρώθηκε στο 82' όταν σε γύρισμα του Δικαίου μέσα στην περιοχή ο Γεωργαντάς με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Ζαρακοβίτης το ακύρωσε υποστηρίζοντας ότι επηρέαζε τη φάση ο Χριστόπουλος.

Δοκάρια και γκολ

Στο 5' ο Κουλόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 8' ο Δημητρίου επίσης με σουτ "σημάδεψε" το κάθετο δοκάρι. Στο 20' ο Κουλόπουλος με ατομική προσπάθεια απέφυγε τον Ματθαίο και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1. Στο 29' ο Ψωμάρας με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55' από σέντρα του Ψωμάρα ο Καρύδης με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αστέρα κάνοντας το 2-1. Στο 74' ο Γεωργαντάς ο Δικαίος έφτασε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "έκοψε" την μπάλα στο πέναλτι σχεδόν και αφού πέρασε από πόδια αμυντικών και επιθετικών, ο Γεωργαντάς με κοντρόλ και σουτ πέτυχε το 2-2. Στο 75' ο Κ. Φέστας με σέντρα σουτ Κ. Φέστα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 80' ο Καρύδης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως απέκρουσε ο Τσούλος και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 88' ο Ζουμπόπουλος με φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Ματθαίου και έκανε το 2-3.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος, Κ. Φέστας, Μπούρας, Π. Χαραλαμπόπουλος, Στ. Φέστας, Π. Καπόγλης, Ψωμάρας, Γιαννακούτζος (75' Β. Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Γρ. Τσιλίκος, Καρύδης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος, Δωδέκατος (60' Χριστόπουλος), Ντέρτζια, Ντούζια, Ζουμπόπουλος, Κουλόπουλος (85' λ.τρ. Καραματσούκης), Μαλικούρτης, Δημητρίου, Γεωργαντάς, Δικαίος.