Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:43

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Η... δύναμη της έδρας - Τα γκολ πετυχαν οι Σώκαλης, Ντινιωτάκης

Γράφτηκε από τον

Μπορεί εκτός έδρας ο Τέλλος Αγρας να μην έχει ούτε βαθμό, αλλά στο γήπεδό του μεταμορφώνεται (4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).

Η ομάδα των Γαργαλιάνων νίκησε χθες με 2-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην τελευταία θέση της Α' τοπικής. Ο Απόλλωνας που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες μετρά έξι ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Αγρας έκανε το 1-0 στο 40' με πλασέ στην κίνηση του Σώκαλη και διπλασίασε τα τέρματά του στο 70' με σουτ του Ντινιωτάκη μέσα από την περιοχή παρότι αγωνιζόταν από το 55' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργόπουλου. Ο παίκτης των γηπεδούχων είχε φραστικό επεισόδιο με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ του Απόλλωνα Στέλιο Κουτίβα που επίσης είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Μπλάνα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Βρυώνη και Αντωνόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Μπούρδος, Χούτος, Μερκούρης, Γεωργόπουλος, Ανδρώνης, Σώκαλης (80' Μπουλόν), Κολεσνιτσένκο, Πότσης (85' Γκότσης), Ντινιωτάκης, Νικολόπουλος (65' Παγώνης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μάλαμας, Μαργιόλης, Δ. Πανταζής, Κορομηλάς (61' Παυλάκος), Λάζαρης (81' Σιάσιος), Κουπούζος, Κλουβάτος, Στ. Τσουλάκος, Π. Πανταζής, Σκιάς.